Ησαΐα χόρευε για τη βασιλική οικογένεια. Έπειτα από πολλές αναβολές, τελικά η πριγκίπισσα Θεοδώρα, κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάθιου Κουμάρ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ON time», ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί το 2024 και συγκεκριμένα το φθινόπωρο στην Αθήνα.

Γάμος Θεοδώρας: Η επιθυμία του τέως βασιλιά

Το λαμπερό ζευγάρι μέχρι στιγμής έχει αναβάλει αρκετές φορές το γάμο του, αρχικά λόγω της καραντίνας και της πανδημίας κορονοϊού αλλά και του πένθους, αφού όλα τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας είναι συντετριμμένα μετά την απώλεια του Κωνσταντίνου. Έτσι, ο θάνατος του πατέρα της οδήγησε την πριγκίπισσα Θεοδώρα και τον Μάθιου Κουμάρ στην απόφαση να μεταφερθεί το ευχάριστο γεγονός για αργότερα. Πηγές αναφέρουν πως η Θεοδώρα είναι σε άσχημη κατάσταση, αφού είχε μεγάλη αδυναμία στον τέως βασιλιά. Μάλιστα, ένας από τους λόγους που ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στην Ελλάδα είναι ότι η Θεοδώρα θέλει να εκπληρώσει και την επιθυμία του πατέρα της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, που ήθελε το μυστήριο να πραγματοποιηθεί εδώ.

Η μικρότερη κόρη του Κωνσταντίνου αρχικά σχεδίαζε να παντρευτεί τον καλό της το καλοκαίρι του 2019 στις Σπέτσες, κάτι που τελικά δεν έγινε, καθώς δεν βρέθηκε κατάλληλη ημερομηνία για την τελετή. Το ζευγάρι έπρεπε να κάνει υπομονή και να προγραμματίσει το γάμο του για τον Μάιο του 2020, ωστόσο ήρθε η πανδημία του κορονοϊού και χάλασε ακόμη μια φορά τα σχέδιά του. Ο γάμος λοιπόν, που ήταν προγραμματισμένος για τον Μάιο στο Πόρτο Χέλι, πήρε αναβολή και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το 2024.

Πριγκίπισσα Θεοδώρα - Μάθιου Κουμάρ: Ένας μεγάλος έρωτας

Με σπουδές και μπάτσελορ στις θεατρικές τέχνες, η 40χρονη σήμερα Θεοδώρα ζει μόνιμα στο Λονδίνο δίπλα στο σύντροφό της Μάθιου Κουμάρ. Ο έρωτάς της με το γοητευτικό δικηγόρο γεννήθηκε στο Λος Άντζελες το 2016, όπου και συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Η Θεοδώρα, που είναι ηθοποιός, έχοντας αποφοιτήσει από το Brown University, συμμετείχε εκείνη την περίοδο στην επιτυχημένη σαπουνόπερα «Τόλμη και Γοητεία». Ο Μάθιου Κουμάρ, όπως αποδείχτηκε, δεν ήταν για εκείνην ένας εφήμερος έρωτας, αλλά ένας σύντροφος, με τον οποίο ήθελε να περάσει τη ζωή της. Υπενθυμίζεται ότι το ερωτευμένο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Νοέμβριο του 2018. Ο έρωτάς τους έγινε γνωστός τον Μάιο του 2016, όταν οι δυο τους παρευρέθηκαν στο γάμο φίλων τους από την Ινδία. Λίγους μήνες μετά, η Θεοδώρα Γλίξμπουργκ ανέβασε τρυφερές φωτογραφίες τους από ένα ταξίδι τους στην Ταϊλάνδη, ενώ στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία τους, στην οποία έγραψε: «Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την ευτυχία και τον ενθουσιασμό. Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτό τον υπέροχο άντρα. Σ’ αγαπώ, Mατ».

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η οικογένεια έχει στρέψει όλο το ενδιαφέρον της στο μνημόσυνο που θα γίνει για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, στις 27 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο, υπό την αιγίδα του βασιλιά Καρόλου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο παλάτι του Γουίνδσορ. Εκεί αναμένεται να παρευρεθεί όλη η βασιλική οικογένεια αλλά και πολλά πρόσωπα από την Ελλάδα, τα οποία διατηρούν στενές σχέσεις με την οικογένεια.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime