Ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους νεαρούς γόνους βασιλικής οικογένειας στην Ευρώπη. Ο 25χρονος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, αν και χαμηλών τόνων, εδώ κι ένα χρόνο απασχολούσε τα διεθνή μέσα, κυρίως, μέσα από τη σχέση του με το 37χρονο μοντέλο Πόπι Ντελεβίν, αδελφή του διάσημου μοντέλου Κάρα Ντελεβίν. Η σχέση τους κράτησε δύο χρόνια και ολοκληρώθηκε σε απόλυτα φιλικό κλίμα. Σύμφωνα με βρετανική εφημερίδα, μάλιστα, που επικαλέστηκε πηγή από το περιβάλλον τους, «βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια της ζωής τους και δεν υπάρχει εχθρότητα»!

Ο «Τίνο», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, έχει μετακομίσει στο Λος Άντζελες για να σπουδάσει κινηματογράφο. Είχε πάντα καλλιτεχνικές ανησυχίες κι εκτός από τη μουσική (παίζει πιάνο και κιθάρα), ζωγραφίζει, ενώ λατρεύει τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο.

Μάλιστα, η πρώην σύντροφός του Πόπι Ντελεβίν ήταν η μούσα του σε μια καλλιτεχνική ταινία που γύρισε για τη σχεδιάστρια μόδας Καρολίνα Χερέρα, ενώ οι δυο τους πρόσφατα είχαν φωτογραφηθεί για εξώφυλλο του ισπανικού περιοδικού «Vanity Fair».

Ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος και η Πόπι Ντελεβίν, όσο διάστημα ήταν μαζί, έκαναν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που μέσα από τα social media τους είχαμε δει να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στους πιο δημοφιλής προορισμούς του εξωτερικού, αλλά και σε πολλά νησιά της Ελλάδας.

Στα βήματα της Θεοδώρας

Ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος δεν είναι το μόνο μέλος της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας που ασχολείται με τον κινηματογράφο. Η μικρότερη κόρη του Κωνσταντίνου, η 41χρονη Θεοδώρα, που το φθινόπωρο θα παντρευτεί το δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ στην Αθήνα, ασχολείται με την υποκριτική και κάνει καριέρα με το όνομα Θεοδώρα Γκρις. Στο λογαριασμό της στο Ιnstagram εμφανίζεται ως Princess Theodora, ενώ το επίσημο όνομά της είναι Theodora Greece. Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σπούδασε θεατρικές τέχνες στο Πανεπιστήμιο Μπράουν των ΗΠΑ και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες, όπου γνώρισε και το σύντροφό της Μάθιου Κουμάρ.