Φανταστείτε ένα χιονισµένο τοπίο, όπου την εκκωφαντική σιωπή, όταν πια βραδιάζει για τα καλά, διακόπτουν αµετανόητοι... µπον βιβέρ, «σταθερές αξίες» στις κοσµικές στήλες των µεγαλύτερων περιοδικών του κόσµου. Συνεχίστε µπαίνοντας σε έναν υπερλουσάτο χώρο, µε βελούδινες, βαριές κουρτίνες, όπως αυτές που χρησιµοποίησε η Βίβιαν Λι ως Σκάρλετ Ο’ Χάρα στο «Οσα παίρνει ο άνεµος», όταν υποχρεώθηκε να φτιάξει µόνη της τουαλέτα για να τρέξει να ζητήσει δανεικά, ενώ πια ο πόλεµος Βορείων και Νοτίων είχε αποδεκατίσει τους Νότιους.

Μαζί και την πάµπλουτη οικογένειά της. Σε αυτό το φόντο φανταστείτε και διάσηµες σοσιαλιτέ, ντυµένες µε Maison Valentino, Chanel, Dior, Armani Privé, Versace, να περιφέρονται ανέµελες. Ολες τους, όπως και οι άνδρες που τις συνοδεύουν, είναι jet setters. Και τη συγκεκριµένη βραδιά κυκλοφορούν και µε (αποκριάτικες) µάσκες. Γλεντάνε, χορεύουν ασταµάτητα, απολαµβάνουν γκουρµέ λιχουδιές. Υπό το φως κεριών, που εύκολα θα µπορούσαν να είναι και µεσαιωνικά -έστω να έχουν ξεπηδήσει από σκηνικό ταινίας εποχής-, τα πάντα είναι δυνατό να συµβούν. Ας τα πάρουµε ένα ένα. Γόνοι εφοπλιστικών και επιχειρηµατικών οικογενειών, royals και καλλιτέχνες το προηγούµενο Σαββατοκύριακο έκλεισαν ραντεβού στο Σεν Μόριτζ. Μόνιµοι πρωταγωνιστές της καθιερωµένης ετήσιας σύναξης, µέλη των οικογενειών Γκετί (του διάσηµου φωτογραφικού πρακτορείου Getty), Νιάρχου και Κένεντι. Ο λόγος της glam σύναξης; Το πάρτι Glamor Girl, που πραγµατοποιείται κάθε χρόνο και φέτος έλαβε χώρα στο «Corviglia Club».


Ποιοι ήταν στο πάρτι Glamor Girl στο «Corviglia Club» στο Σεν Μόριτζ 

Πέρυσι, το υπέρλαµπρο κάλεσµα δόθηκε µε background το «Palace Hotel»: Οι οικοδέσποινες Σάρα και Βικτόρια, της δυναστείας Φον Φάµπερ-Καστέλ (της βιοµηχανίας Faber-Castell), µασκαρεύτηκαν και τα έδωσαν όλα χορεύοντας µε τους celebrities φίλους τους. Τώρα, λοιπόν, οικοδέσποινα ήταν η αγαπηµένη των απανταχού µόδιστρων, φωτογράφος Αλεξία Μαυρολέων, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.

Με concept εµπνευσµένο από τους αδερφούς Γκριµ και τα ερεβώδη παραµύθια τους, προσκάλεσε διάσηµους και µη φίλους της και έγινε πρώτο θέµα στο φηµισµένο θέρετρο-τόπο συνάντησης των rich and famous του πλανήτη. Επιλέγοντας outfit µε sexy φερµουάρ στο πίσω µέρος, αλλά και µε ιδιαίτερο ντεκολτέ, έδωσε το σύνθηµα για ξέφρενο χορό - αν και πολλοί σχολίασαν το (faux ή αληθινό άραγε;) τσιντσιλά, που ήταν λες και «εισέβαλε» στο στήθος της.

Στο πριβέ πάρτι και η κολλητή της φίλη, ντιζάινερ κοσµηµάτων-επιχειρηµατίας τηs Venyx, Ευγενία Νιάρχου, µε balloon dress Dundas, το οποίο έχει ξαναφορέσει. Εκεί και η αδελφή της, Ηλέκτρα Νιάρχου, µε κοτσίδια. Και η κολλητή όλων των παραπάνω, το απόλυτο it girl των Greek royals και «µούσα» του Bvlgari, Μαρία-Ολυµπία Γλίξµπουργκ. Με κερατάκια τάρανδου και κέφι στο απόγειο, χόρευε συνεχώς µε τον σχεδιαστή Χουάν Σάντα Κρουζ και τον Αριστείδη Φατζονάτο (από την ευρύτερη παρέα των Αλπεων, των Νιάρχων-Μαυρολέων και των Greek royals). Εκεί και άλλες «γαλαζοαίµατες»: η Αλεξάντρα, όπως και η Ταλίτα φον Φίρστενµπεργκ, περιζήτητη κοσµική κι επιτελική στη φίρµα της Νταϊάν φον Φίρστενµπεργκ. Και τι έκαναν όλοι τους τη µέρα; Σκι! Μαζί και η Μαρί-Σαντάλ Μίλερ και ο Παύλος, ο πρωτότοκος του εκλιπόντος τέως και της Αννας Μαρίας, που βρέθηκε το weekend στο Σεν Μόριτζ. Αλλωστε, εκεί η οικογένεια της συζύγου του, του «Mr. Duty Free» Ρόµπερτ Μίλερ, διατηρεί σαλέ. Μάλιστα, η Μαρί-Σαντάλ φωτογραφήθηκε και µε τις άλλες διάσηµες φίλες της κόρης της.

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή της Κυριακής