Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που οι δύο αλεξιπτωτιστές ετοιμάζονται να πηδήξουν από το αεροσκάφος του Dallas Skydiving Centre την περασμένη Δευτέρα. Το ζευγάρι ήταν κατενθουσιασμένο όχι μόνο για το άλμα, αλλά και για την ευκαιρία να απολαύσει το κοσμικό γεγονός από τον αέρα, όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε το γεγονός.

Συγκεκριμένα, στα πλάνα διακρίνονται να πηδούν από τα 14.000 πόδια, πάνω από το Τέξας, με την κάμερα να τους καταγράφει να αιωρούνται με το αλεξίπτωτο την ώρα που η ηλιακή έκλειψη σκοτεινιάζει τον ουρανό.

«Κοίτα», λέει ο άντρας στη γυναίκα καθώς ο ουρανός αρχίζει να αλλάζει χρώματα γύρω τους. Οι δύο skydivers χαμογελούν και κάνουν νεύμα στην κάμερα με το δέος ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους, καθώς γίνονται μάρτυρες από προνομιακή θέση της ηλιακής έκλειψης.

Απολαμβάνοντας το άλμα, σηκώνουν τα χέρια κατενθουσιασμένοι προτού συνεχίσουν το αξέχαστο ταξίδι τους στον ουρανό.

Εκατομμύρια άνθρωποι πάνω στο μονοπάτι της ολικής ηλιακής έκλειψης στις ΗΠΑ

Εκατομμύρια άνθρωποι συνέρρευσαν την περασμένη Δευτέρα από πολύ μακριά σε περιοχές πάνω στο μονοπάτι της ολικής ηλιακής έκλειψης στις ΗΠΑ, από το Ντάλας του Τέξας μέχρι το Μπάφαλο στην πολιτεία της Νέας Υόρκης και το Μπέρλινγκτον του Βερμόντ στην Ανατολική Ακτή, για να απολαύσουν το ουράνιο θέαμα. Για τους θεατές, η ολική έκλειψη διήρκεσε έως 4 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα.

Αν και ολική έκλειψη Ηλίου κάπου στον κόσμο συμβαίνει μία φορά κάθε ένα έως τρία χρόνια, η Βόρεια Αμερική δεν πρόκειται να δει άλλη ολική έκλειψη Ηλίου μέχρι το 2044.