Σοκ προκάλεσε στο διαδίκτυο το βίντεο του νεαρού ράπερ στις ΗΠΑ που φαίνεται να δίνει τέλος στην ζωή του, πυροβολώντας τον εαυτό του.

Συγκεκριμένα, με τον τραγικό αυτό τρόπο έχασε τη ζωή του ο έφηβος αμερικανός Rylo Huncho, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι την ώρα που γυρνούσε βίντεο σε ζωντανή μετάδοση.

Ο 17χρονος μουσικός έβγαζε stories στο Instagram την ώρα που έπαιζε με ένα όπλο. Σε κάποια στιγμή απενεργοποίησε την ασφάλειά του, έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του και με ένα πράσινο λέιζερ σημάδευε τον εαυτό του. Ξαφνικά στο βίντεο ακούστηκε ο πυροβολισμός, τα μαλλιά του τινάχθηκαν και η κάμερα έφυγε από τα χέρια του με αποτέλεσμα το βίντεο να σταματήσει.

«Τραύμα από όπλο που προκλήθηκε κατά λάθος»

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα και την αστυνομία, ο 17χρονος ράπερ βρέθηκε νεκρός στις 15 Μαΐου στο Σάφολκ της Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Οι Αρχές δεν επιβεβαίωσαν το όνομα του ράπερ αλλά ανέφεραν ότι «τραύμα από όπλο που προκλήθηκε κατά λάθος».

Αφού πέθανε ο Rylo Huncho δημιουργήθηκε μια σελίδα με το όνομα GoFundMe για να καλυφθούν τα έξοδα της κηδείας και να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένειά του. Ήδη έχουν γίνει 85 δωρεές πάνω από 2.500 $ με στόχο τα 15.000 $.