Ιδιαίτερα δραστήριος στα social media ήταν χθες (22/05/2024) που ανακοινώθηκαν οι εκλογές στη Βρετανία, ο Λάρι ο γάτος ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια μένει στη Downing Street στον αριθμό 10 και έχει υποδεχθεί και αποχαιρετήσει πολλούς πρωθυπουργούς. 

Λίγο πριν ανακοινώσει εκλογές στις 4 Ιουλίου στη Βρετανία ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ ο Λάρι τουίταρε δίνοντας τον τόνο. Όμως ένα tweet λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση έδειξε ότι ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές ο Λάρι δεν χάνει το χιούμορ του. 

«Είπα στον πρωθυπουργό ότι αν δεν προκηρύξει εκλογές εκείνος, θα το κάνω εγώ»

«Πολλοί με ρωτούσαν που βρισκόμουν όταν ο Σούνακ ανακοίνωνε τις εκλογές. Ήμουν μέσα γιατί έβρεχε. Μόνο ένας ηλίθιος θα έβγαινε έξω με αυτή την κατάσταση», έγραψε. 

«Είπα στον πρωθυπουργό ότι αν δεν προκηρύξει εκλογές εκείνος, θα το κάνω εγώ».

Ο Λάρι επανήλθε και σήμερα (23/05/2024) πρωί πρωί για να καταγράψει «κέρδη» για τον Ρίσι Σούνακ ο οποίος έγινε μούσκεμα λόγω της βροχής την ώρα του διαγγέλματος. Όπως τουίταρε ο γατούλης, «κέρδος έκπληξη από την χθεσινή ανακοίνωση στην Downing Street η οποία θα κλείσει τα στόματα στους θιασώτες των θεωριών συνωμοσίας που πιστεύουν ότι η κυβέρνηση ελέγχει τον καιρό…»