Εκλέγεται στη Βουλή των Αντιπροσώπων από το 1970 και έχει κατορθώσει να μείνει στην ιστορία για τις ατάκες που φωνάζει την ημέρα που η βασίλισσα Ελισάβετ δίνει το παρών στην αίθουσα για να διαβάσει τους νόμους που σκοπεύει να ψηφίσει η κυβέρνηση.

Ο 85χρονος Ντένις Σκίνερ, που αυτοπροσδιορίζεται ως Ρεπουμπλικανός, τήρησε την παράδοση και φέτος, προκαλώντας γέλια στη Βουλή με την ατάκα του για τη Βασίλισσα. 

Όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο, ο εκπρόσωπος του Μπάκινγκχαμ (Black Rod) με την παραδοσιακή στολή του μπαίνει στη Βουλή και ανακοινώνει την έλευση της βασίλισσας Ελισάβετ. Τη στιγμή που ολοκληρώνει τον λόγο του «χτυπά» ο Ντένις Σκίνερ, ο οποίος φωνάζει μία ατάκα - χαρακτηριστική του βρετανικού χιούμορ - προκαλώντας γέλιο σε όλη τη Βουλή. 

Την Τετάρτη, ο Σκίνερ φώναξε «φόρεσε τα παπούτσια σου (skates), η πρώτη κούρσα ξεκινά στις 2:30 το μεσημέρι», αναφερόμενος στο πρόγραμμα της βασίλισσας, η οποία παρακολούθησε αγώνα ιππασίας στο Άμποτ μετά τον λόγο της στη Βουλή. 

Στο βίντεο διακρίνεται ο εκπρόσωπος του Μπάκινγκχαμ και στο φινάλε ακούγεται από τα έδρανα ο Σκίνερ 

Ο Σκίνερ κάθε χρόνο φωνάζει κάτι αναφερόμενος στην Ελισάβετ. Το 2016 φώναξε «κάτω τα χέρια από το BBC», αναφερόμενος στην πρόθεση της κυβέρνησης να κάνει αλλαγές στη βρετανική τηλεόραση. Μία από τις πιο γνωστές ατάκες του είναι το «πες της να πληρώσει τους φόρους της», εννοώντας την Ελισάβετ.

Σε άλλες περιπτώσεις έχει αναφερθεί στην διάσημη ηθοποιό Έλεν Μίρεν, που έπαιξε την Ελισάβετ σε ταινία, ενώ παλιότερα είχε αποκαλέσει «παπουτσωμένο γάτο» τον Black Rod.