Είναι ένας από τους περιζήτητους νέους γαλαζοαίµατους της Ευρώπης και εκείνη έχει χαρακτηριστεί ως «το βασιλικό πρόσωπο της νέας εποχής της αεροπορίας».

Την ώρα που στη Μεγάλη Βρετανία το ενδιαφέρον µονοπωλεί ο πρίγκιπας Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ και οι εµφανίσεις της δεύτερης µε τη σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαµ, Κέιτ Μίντλετον, στους κόλπους του διεθνούς τζετ σετ και των γαλαζοαίµατων ένα άλλο ειδύλλιο µε έντονο ελληνικό χρώµα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αποτελεί πόλο έλξης για τις κοσµικές στήλες.

Πρόκειται για τον έρωτα του πρίγκιπα Φιλίππου, τον µικρό γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, και της ελβετικής καταγωγής Νίνα Φλορ, πολυεκατοµµυριούχου κληρονόµου της αεροπορικής εταιρείας VistaJet, που το επιβατικό κοινό της αποτελείται κυρίως από κυβερνήσεις και επιχειρήσεις, αλλά και από ιδιώτες.

ΒΡΟΧΗ ΤΑ LIKES

Η φηµολογία που ήθελε τον 32χρονο πρίγκιπα να είναι ζευγάρι µε την 31χρονη χρυσή κληρονόµο των αιθέρων πήρε επίσηµη µορφή στις αρχές Ιουλίου. Η νεαρή Νίνα Φλορ ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram µια φωτογραφία µε τον Ελληνα γαλαζοαίµατο, µε τα σχόλια και τα likes να πέφτουν κυριολεκτικά βροχή για το ζευγάρι. Ηταν από όλες τις απόψεις η τέλεια αφορµή για να επισηµοποιηθεί η σχέση τους. Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του ζευγαριού στον γάµο ενός Βρετανού αριστοκράτη, ο οποίος έγινε στο παλάτι του Blenheim στη βρετανική επαρχία του Oxfordshire. Μόλις λίγες ηµέρες αργότερα ήρθε και η επίσηµη ανακοίνωση για τον δεσµό του Φίλιππου µε τη Νίνα

Ολα, όµως, είχαν ξεκινήσει αρκετούς µήνες νωρίτερα, µεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης, όπου µοιράζουν και οι δύο τον χρόνο τους. Ο πρίγκιπας Φίλιππος είχε µόλις βιώσει έναν χωρισµό µε την προηγούµενη σχέση του, Γκάµπριελ ντι Μπουόνο. Μέχρι τότε, οι κοσµικές στήλες της Μεγάλης Βρετανίας έκαναν λόγο για σίγουρο γάµο του ελληνικής καταγωγής γαλαζοαίµατου µε την όµορφη Γκάµπριελ, την οποία είχε γνωρίσει στη Νέα Υόρκη όταν εκείνη σπούδαζε Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενηµέρωσης.

Η σχέση τους συνεχίστηκε στο Λονδίνο, µε τη νεαρή κοπέλα να εργάζεται σε µια από τις µεγαλύτερες εταιρείες χρηµατοοικονοµικών συµβουλευτικών υπηρεσιών στην Ευρώπη. Ο έρωτας ανάµεσα στον Φίλιππο και τη Νίνα είναι σχετικά φρέσκος, σε αντίθεση µε τη γνωριµία τους. Εχοντας πολλούς κοινούς φίλους, τόσο στο Λονδίνο όσο και στη Νέα Υόρκη, είχαν γνωριστεί πολύ καιρό πριν σε κοινές τους κοσµικές εµφανίσεις και πάρτι.

Από τη στιγµή που ο Φίλιππος χώρισε, δεν άργησε να αναπτυχθεί το ειδύλλιο, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, έχει εξελιχθεί σε έναν δυνατό έρωτα. Από την ηµέρα που έγιναν ζευγάρι, ξεκίνησαν τις κοινές εµφανίσεις στη νυχτερινή ζωή της Νέας Υόρκης και δεν άργησαν να υπάρξουν και οι αναρτήσεις στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε µια από αυτές, τον περασµένο Απρίλιο, η χρυσή κληρονόµος ποζάρει σε µια ασπρόµαυρη φωτογραφία µε τον Φίλιππο κατά τη διάρκεια εξόδου στη Νέα Υόρκη.

Η ίδια εργάζεται στην αεροπορική VistaJet, που ίδρυσε ο πατέρας της το 2004 και αποτελεί την κορυφαία εταιρεία ιδιωτικών µετακινήσεων, κατέχοντας τη θέση της διευθύντριας του δηµιουργικού τµήµατος. Στις αρµοδιότητές της, εκτός από το να ταξιδεύει σε ολόκληρο τον πλανήτη µε τα αεροσκάφη της εταιρείας, είναι να βρίσκεται και στο νησί Benguerra, κοντά στην ακτή της Μοζαµβίκης, όπου αναπτύσσεται το Kisawa, ένα πολυτελές ξενοδοχείο, και ένα κέντρο προστασίας του περιβάλλοντος. Παρ’ όλα αυτά, βρίσκει χρόνο να περνάει µαζί µε τον Φίλιππο, µε τον οποίο ταξίδεψαν µαζί στη Ρωσία για να παρακολουθήσουν αγώνες του Μουντιάλ, προτού επιστρέψουν στη Νέα Υόρκη για να συνεχίσουν την καθηµερινότητά τους. Το γεγονός, όµως, που αλλάζει τα δεδοµένα είναι ότι ο Φίλιππος βρισκόταν στη Ρωσία µαζί µε µέλη της οικογένειάς του. ∆εν είναι τυχαίο ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου, Μαρί Σαντάλ, ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram µε τον γιο της Κωνσταντίνο-Αλέξιο και τον Φίλιππο από τις κερκίδες του γηπέδου.

ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΓΑΜΟ

Γεγονότα σαν το παραπάνω έχουν πυροδοτήσει έντονη φηµολογία ότι ο Φίλιππος και η Νίνα Φλορ δεν είναι απλώς ένα ερωτευµένο ζευγάρι, αλλά κάτι παραπάνω, µε πολλούς να αναφέρουν ότι, πριν από τον γάµο στον οποίον έδωσαν το «παρών» την προπερασµένη εβδοµάδα, έκαναν και ανεπίσηµο αρραβώνα, πηγαίνοντας έτσι τη σχέση τους ένα βήµα πιο κοντά στον γάµο. Κάτι τέτοιο ούτε διαψεύδεται ούτε επιβεβαιώνεται από την οικογένεια του Φιλίππου, από τη στιγµή που τέτοιου τύπου ανακοινώσεις διέπονται από αυστηρό πρωτόκολλο και γίνονται µε κάθε επισηµότητα, µόνο όταν είναι τελείως σίγουρο. Την παραπάνω φηµολογία ενίσχυσαν και πληροφορίες ότι ο νεαρός Φίλιππος έχει φιλοξενήσει την όµορφη αγαπηµένη του στο σπίτι που διατηρεί η οικογένεια στο Πόρτο Χέλι. Ο ίδιος, πάντως, κρατάει χαµηλό προφίλ, όπως και στην προηγούµενη σχέση του, µε πολλούς να τον περιγράφουν ως έναν ιδιαίτερα σοβαρό νέο, ήπιων τόνων, ο οποίος, όταν αποφασίσει να κάνει το µεγάλο βήµα, θα είναι σίγουρος για αυτό. Το σίγουρο είναι ότι, αν τελικά η σχέση τους ολοκληρωθεί και οδηγηθούν σε γάµο, θα πρόκειται για ένα γεγονός παγκόσµιας εµβέλειας στο τζετ σετ, µε τη χρυσή κληρονόµο των ιδιωτικών αεροπορικών µετακινήσεων να µπαίνει στο κλειστό club των γαλαζοαίµατων και τον νεαρό πρίγκιπα να έχει κάνει έναν γάµο πολλών εκατοµµυρίων.