Πριν λίγες ημέρες, ο Τομ Χανκς αποκάλυψε πως με τη σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον θα δώσουν πλάσμα αίματος ώστε να βοηθήσουν και οι ίδιοι με τον τρόπο τους στις προσπάθειες για την ανακάλυψη του εμβολίου για τον κορονοϊό. Άλλωστε, το διάσημο ζευγάρι ήταν από τους πρώτους celebrities, οι οποίοι νόσησαν από τον Covid-19 στις αρχές Μαρτίου κι ενώ βρίσκονταν για επαγγελματικούς λόγους στην Αυστραλία.

Σήμερα κι έχοντας αναρρώσει από τον κορονοϊό - η Γουίλσον σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε περιγράψει πόσο φρικτή ήταν η εμπειρία της – το ζευγάρι έδωσε εθελοντικά πλάσμα αίματος, όπως είχε υποσχεθεί. Μάλιστα, και οι δύο ανέβασαν στα social media φωτογραφίες από τη διαδικασία.


«Εδώ είναι η σακούλα πλάσματος της περασμένης εβδομάδας. Τέτοια τσάντα! Μετά τη γραφειοκρατία, είναι τόσο εύκολο να πάρεις έναν υπνάκο», έγραψε ο Χανκς στην ανάρτησή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A photo of getting tested for antibodies in preparation of donating plasma. Thank you Dr. Anne Rimoin @annierimoin at UCLA for the study you’re working on to help patients heal from COVID-19.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Wilson (@ritawilson) στις


Και η Ρίτα Γουίλσον ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram σχετική φωτογραφία.