Δειγματοληπτικά τεστ ανίχνευσης Covid-19 πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 202 σε συνολικά 74 υπαλλήλους, ψαράδες και αλιεργάτες της Ιχθυόσκαλας Χαλκίδος και τα αποτελέσματα των ελέγχων ήταν όλα αρνητικά.

Η ενεργεια έγινε σε συνέχεια της συνολικής προσπάθειας του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ (ΟΚΑΑ ΑΕ) και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος
για διατήρηση του μέχρι σήμερα υψηλού επιπέδου υγειονομικής ασφάλειας όσων κινούνται ή επισκέπτονται καθημερινά τις εγκαταστάσεις του ΟΚΑΑ σε ολόκληρη την χώρα (11 Ιχθυόσκαλες).

«Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού, η υγεία αποτέλεσε αδιαπραγμάτευτο παράγοντα. Πάντοτε σεβόμενοι τους εργαζομένους, τους συνεργάτες, τους προμηθευτές, τους εμπόρους, τις επιχειρήσεις-πελάτες και το καταναλωτικό κοινό», σχολίασε σχετικά ο Απόστολος Αποστολάκος, διευθύνων σύμβουλος του ΟΚΑΑ.
ceo_OKAA

«Λάβαμε και έκτοτε εφαρμόζουμε ιδιαίτερα αυστηρά προστατευτικά μέτρα αναφορικά με την αποτροπή της εξάπλωσής της πανδημίας: από την χρήση προστατευτικών μασκών και την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας του προσωπικού, μέχρι προστατευτικά γάντια, τζελ απολύμανσης κ.ο.κ. Παράλληλα, πραγματοποιούμε ενδελεχείς απολυμάνσεις των εγκαταστάσεών μας σε εβδομαδιαία βάση, ενώ σε καθημερινή βάση πραγματοποιούνται
θερμομετρήσεις στις εισόδους, αλλά και διαρκείς ενημερώσεις του προσωπικού μας».