Η Αναστασία Κοτανίδου νέα πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας - Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του "Τζόκερ"
Επιβεβαίωση για τη στήλη
Στη θέση της προέδρου του ΚΕΣΥ τοποθέτησε ο υπουργός Υγείας την Αναστασία Κοτανίδου, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του "Τζόκερ" του parapolitika.gr
Στη θέση της προέδρου του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ), σημαντικό συμβουλευτικό όργανο του υπουργού Υγείας, τοποθέτησε τελικά ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, την κορυφαία, ομότιμη καθηγήτρια Πνευμονολογίας και Εντατικής Θερεπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αναστασία Κοτανίδου, σύμφωνα με όσα είχε προαναγγείλει προ ημερών η στήλη «Τζόκερ» του parapolitika.gr.
To ΦΕΚ για την Αναστασία Κοτανίδου και την επιτροπή
Επίσης, στη θέση της αντιπροέδρου του ΚΕΣΥ ο Άδωνις Γεωργιάδης διατηρεί τη σημερινή αντιπρόεδρο του Συμβουλίου Μαρινέλλα Τζανέλα, διευθύντρια ενδοκρινολόγο του νοσοκομείου της Αθήνας "Ευαγγελισμός", σύμφωνα με όσα είχε επίσης προαναγγείλει η στήλη μας «Τζόκερ».
Το ΦΕΚ της τοποθέτησης της διοικούσας επιτροπής του νέου ΚΕΣΥ είναι ΕΔΩ
En