Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα στις 21 Φεβρουαρίου, φέρνει μια ατμόσφαιρα γεμάτη δράση, δημιουργικότητα και έκφραση του εαυτού. Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την ανάγκη για αυτοεκτίμηση, πάθος και αναγνώριση των προσπαθειών μας. Ας δούμε πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο αυτή η αστρολογική μεταβολή:

Κριός

Η Σελήνη στον Λέοντα σας φέρνει ενέργεια και διάθεση για διασκέδαση. Είναι η τέλεια στιγμή να αφήσετε την προσωπικότητά σας να λάμψει και να επιδιώξετε τις δημιουργικές σας φιλοδοξίες.

Ταύρος

Η εστίαση μετατοπίζεται στο σπίτι και την οικογένεια. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να οργανώσετε μια συγκέντρωση με τους αγαπημένους σας ή να ανανεώσετε τον προσωπικό σας χώρο.

Δίδυμοι

Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για επικοινωνία και κοινωνικές επαφές. Οι ικανότητές σας στην επικοινωνία έρχονται στο προσκήνιο, κάνοντας αυτή την ημέρα ιδανική για διαπραγματεύσεις ή δημόσιες σχέσεις.

Καρκίνος

Οι οικονομικές σας υποθέσεις απαιτούν την προσοχή σας. Είναι καιρός να δείτε πώς μπορείτε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας ή να κάνετε πιο λογικές δαπάνες.

Λέων

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ανανεώνει την ενέργεια και την αυτοπεποίθησή σας. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να προωθήσετε τα προσωπικά σας σχέδια και να τραβήξετε την προσοχή πάνω σας.

Παρθένος

Αυτή η περίοδος απαιτεί από εσάς να πάρετε λίγο χρόνο για εσωτερική αναζήτηση και περισυλλογή.

Εστιάστε στην πνευματική σας ανάπτυξη και αφήστε κάποια πράγματα να πάνε με τη ροή.

Ζυγός

Η κοινωνική σας ζωή γίνεται πιο ενδιαφέρουσα. Είναι μια καλή ευκαιρία να συναντήσετε νέους ανθρώπους ή να ενισχύσετε τις σχέσεις με τους φίλους σας.

Σκορπιός

Οι φιλοδοξίες σας στην καριέρα και οι στόχοι σας βρίσκονται στο επίκεντρο. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να εντυπωσιάσετε τους υπερίωνές σας και να κάνετε ουσιαστικά βήματα προς την προαγωγή σας.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει ευκαιρίες για επέκταση των γνώσεων και των οριζόντων σας.

Ενδεχομένως να αισθανθείτε την ανάγκη να ταξιδέψετε ή να ασχοληθείτε με νέα εκπαιδευτικά

προγράμματα.

Αιγόκερως

Θέματα που αφορούν τις κοινόχρηστες περιουσίες, όπως οικονομικές επενδύσεις ή δάνεια, μπορεί να καταστούν σημαντικά. Είναι καιρός να αναλάβετε πρωτοβουλίες για την εξυγίανση των οικονομικών σας.

Υδροχόος

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες βρίσκονται στο προσκήνιο. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ενισχύσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να βρείτε κοινό έδαφος σε συνεργασίες.

Ιχθύς

Η ρουτίνα και η καθημερινότητα ζητούν την προσοχή σας. Βελτιώστε την οργάνωση και τη διαχείριση του χρόνου σας, ενώ μην παραμελήσετε την υγεία και την ευεξία σας.