Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη επίσης στον Υδροχόο, στις 22 Φεβρουαρίου, και αναμένεται να φέρει μια ενέργεια που ενισχύει την κοινωνικότητα, την πρωτοτυπία και την επιθυμία για ανεξαρτησία στις σχέσεις.

*Διαβάστε εδώ: Καιρός: Άστατος σήμερα στα νότια, ανεβαίνει η θερμοκρασία - Δείτε σε ποιες περιοχές θα βρέξει - Η πρόγνωση

Ας δούμε πώς αυτή η αστρολογική επιρροή θα επηρεάσει κάθε ζώδιο:

Κριός
Η καινοτομία και η ανεξαρτησία στις σχέσεις σας έρχονται στο προσκήνιο. Είναι καιρός να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να αναζητήσετε περιπέτειες με τον σύντροφό σας ή να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, αν είστε μόνοι.

Ταύρος
Αυτή η περίοδος φέρνει εστίαση στις σχέσεις που σας παρέχουν πνευματική τροφή και ασφάλεια. Μπορεί να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να συνδεθείτε με τον σύντροφό σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Δίδυμοι
Η κοινωνική σας ζωή ανθίζει και η επικοινωνία στις σχέσεις σας γίνεται πιο έντονη και δημιουργική. Αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια για να ενισχύσετε τις φιλίες σας και να βρείτε κοινά ενδιαφέροντα με τον σύντροφό σας.

Καρκίνος
Μπορεί να αισθανθείτε μια ανάγκη για μεγαλύτερη ανεξαρτησία στην εργασιακή σας ζωή ή να επιδιώξετε πιο πρωτοποριακές προσεγγίσεις στην καριέρα σας. Οι σχέσεις με συναδέλφους μπορεί επίσης να ενισχυθούν.

Λέων
Η περίοδος αυτή φέρνει ενθουσιασμό και δημιουργικότητα στην αγάπη και τις προσωπικές σας σχέσεις. Εκφράστε τον εαυτό σας και μοιραστείτε τα πάθη σας με τους άλλους.

Παρθένος
Η επικοινωνία στις πιο οικείες σχέσεις σας απαιτεί προσοχή. Μπορεί να βρείτε νέους τρόπους για να βελτιώσετε την αρμονία στο σπίτι και να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη με τους αγαπημένους σας.

Ζυγός
Η ενέργεια αυτής της περιόδου φέρνει ευκαιρίες για να συναντήσετε νέους ανθρώπους και να αναπτύξετε δημιουργικές ιδέες. Η επικοινωνία είναι κλειδί, είτε στις προσωπικές είτε στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Σκορπιός
Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να επανεξετάσετε τα οικονομικά σας και να κάνετε πιο δημιουργικές επιλογές σχετικά με τις δαπάνες ή τις επενδύσεις σας.

Τοξότης
Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Υδροχόο σας φέρνουν ενέργεια για να επανεξετάσετε και να ανανεώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις. Είναι η στιγμή να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να δοκιμάσετε νέα πράγματα.

Αιγόκερως
Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει ευκαιρίες για δημιουργικές αλλαγές στην εργασία και να βελτιώσει τις σχέσεις με τους συναδέλφους. Είναι καιρός να αγκαλιάσετε την ανεξαρτησία και να επιδιώξετε την καινοτομία.

Υδροχόος
Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιό σας φέρνει μια ισχυρή ενέργεια για προσωπική ανανέωση και ερωτική έλξη. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εξερευνήσετε τις επιθυμίες σας και να δημιουργήσετε πιο ικανοποιητικές σχέσεις.

Ιχθύς
Η επικείμενη περίοδος φέρνει την ανάγκη για περισυλλογή και αυτοεξέταση. Μπορεί να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να αντιμετωπίσετε παλιά ζητήματα ή να θεραπεύσετε πληγές από το παρελθόν, ενισχύοντας την εσωτερική σας ισορροπία.

*Δείτε περισσότερες προβλέψεις εδώ