Όταν ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθείς στις 23 Φεβρουαρίου, η αστρολογική ενέργεια που επικρατεί είναι πιο διαισθητική, φαντασιακή και ενσυναισθητική.

Ο Ερμής στους Ιχθείς διευκολύνει την επικοινωνία που δεν βασίζεται μόνο στα λόγια αλλά και στις αισθήσεις και στις ανείπωτες κατανοήσεις.

Ας δούμε πώς επηρεάζει αυτή η μετάβαση κάθε ζώδιο:

Κριός
Η διαίσθησή σας ενισχύεται και μπορεί να βρείτε νέους, δημιουργικούς τρόπους για να εκφράσετε τις σκέψεις σας. Είναι καιρός να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή.

Ταύρος
Οι κοινωνικές σχέσεις και οι φιλίες ενδέχεται να φέρουν σημαντικά μηνύματα ή να σας προσφέρουν νέες ιδέες και έμπνευση. Ανοιχτείτε στο να μοιραστείτε τα όνειρά σας.

Δίδυμοι
Η καριέρα και η δημόσια εικόνα σας μπορούν να επωφεληθούν από μια πιο έμπνευση και διαίσθηση. Επιδιώξτε να ενσωματώσετε την τέχνη και τη δημιουργικότητα στον επαγγελματικό σας ρόλο.

Καρκίνος
Μπορεί να αισθανθείτε μια ανάγκη να εξερευνήσετε νέες φιλοσοφίες ζωής ή να εμβαθύνετε την κατανόησή σας σε πνευματικά θέματα. Τα ταξίδια του μυαλού είναι ευνοημένα.

Λέων
Είναι μια περίοδος που θα μπορούσατε να βυθιστείτε βαθύτερα στις σχέσεις σας και να ανακαλύψετε κρυμμένες αλήθειες. Η επικοινωνία σε βάθος είναι κλειδί.

Παρθένος
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες ζητούν περισσότερη προσοχή. Μπορεί να ανακαλύψετε νέους, δημιουργικούς τρόπους για να βελτιώσετε την επικοινωνία και να ενισχύσετε τις σχέσεις σας.

Ζυγός
Η καθημερινότητα και η υγεία σας μπορεί να επωφεληθούν από μια πιο ολιστική προσέγγιση. Ακούστε το σώμα σας και αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει σε πιο υγιεινές συνήθειες.

Σκορπιός
Η δημιουργικότητα και η ρομαντική έκφραση είναι ενισχυμένες. Εκφράστε τα βαθύτερα συναισθήματα και τις δημιουργικές σας ιδέες, και μην φοβηθείτε να ονειρευτείτε.

Τοξότης
Η οικογένεια και το σπίτι απαιτούν την προσοχή σας. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να μοιραστείτε περισσότερα με τους αγαπημένους σας και να δημιουργήσετε ένα πιο ζεστό περιβάλλον.

Αιγόκερως
Η επικοινωνία και οι κοντινές σχέσεις γίνονται πιο σημαντικές. Είναι καιρός να ακούσετε και να μοιραστείτε με πιο ανοιχτή καρδιά, αναζητώντας πιο βαθιές συνδέσεις.

Υδροχόος
Οι οικονομικές σας υποθέσεις και η αξία που δίνετε στα πράγματα μπορεί να υπόκεινται σε αναθεώρηση. Εξερευνήστε νέους τρόπους για να αξιοποιήσετε τους πόρους σας.

Ιχθύς
Ο Ερμής στο ζώδιό σας σας φέρνει στο επίκεντρο, ενισχύοντας την επικοινωνία και την έκφραση της προσωπικότητάς σας. Είναι η στιγμή να μοιραστείτε τα όνειρά και τις ιδέες σας με τον κόσμο.

*Δείτε περισσότερες προβλέψεις εδώ