Στις 27 Φεβρουαρίου, ο Άρης από τον Υδροχόο κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο, μια όψη που μπορεί να φέρει προκλήσεις, εντάσεις, αλλά και ευκαιρίες για ανάπτυξη μέσα από την υπέρβαση εμποδίων.

Ας δούμε πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια:

Κριός

Η όψη αυτή μπορεί να σε ωθήσει να επανεξετάσεις τα οικονομικά σου και τις αξίες σου. Μπορεί να αντιμετωπίσεις προκλήσεις σχετικά με τη διαχείριση πόρων, αλλά είναι επίσης μια ευκαιρία να καταστήσεις τις βάσεις σου πιο σταθερές.

Ταύρος

Αυτή η όψη πιθανόν να φέρει προκλήσεις στον τρόπο που επικοινωνείς και αλληλεπιδράς με τους άλλους. Είναι σημαντικό να βρεις μια ισορροπία μεταξύ της ανάγκης σου για ανεξαρτησία και της επιθυμίας για ασφάλεια.

Δίδυμοι

Μπορεί να αισθανθείς πίεση από τον εργασιακό σου χώρο ή να βρεθείς μπροστά σε προκλήσεις που αφορούν την υγεία σου. Είναι ώρα να πάρεις σοβαρά την φροντίδα του εαυτού σου.

Καρκίνος

Αυτή η όψη ενδέχεται να φέρει εντάσεις σε ρομαντικές ή δημιουργικές σου εκφράσεις. Προσπάθησε να βρεις έναν τρόπο να εκφραστείς ελεύθερα, χωρίς να αγνοείς τις ευθύνες σου.

Λέων

Ενδέχεται να αντιμετωπίσεις προκλήσεις σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ηρεμία και να αναζητήσεις λύσεις που ικανοποιούν όλους.

Παρθένος


Μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με προκλήσεις στην επικοινωνία. Είναι κρίσιμο να είσαι προσεκτικός στα λόγια σου και να αποφεύγεις παρεξηγήσεις.

Ζυγός

Η όψη αυτή μπορεί να επιφέρει προκλήσεις σχετικά με τις αξίες σου και τους προσωπικούς σου πόρους. Είναι σημαντικό να είσαι συνετός στις οικονομικές σου επιλογές.

Σκορπιός

Αυτή η όψη μπορεί να σε βάλει σε δοκιμασία σε προσωπικό επίπεδο. Είναι μια ευκαιρία να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου και να αναπτυχθείς μέσα από τις προκλήσεις.

Τοξότης

Μπορεί να αισθανθείς ότι οι ενέργειές σου είναι περιορισμένες ή ότι πρέπει να αντιμετωπίσεις θέματα από το παρελθόν. Είναι ώρα για εσωτερική δουλειά και αποδοχή.

Αιγόκερως

Η όψη αυτή μπορεί να φέρει προκλήσεις στις φιλίες και τα κοινωνικά σου δίκτυα. Είναι σημαντικό να είσαι ανοιχτός στην αλλαγή και να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου.

Υδροχόος

Μπορεί να αντιμετωπίσεις προκλήσεις στην καριέρα ή τη δημόσια εικόνα σου. Είναι κρίσιμο να βρεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής επιθυμίας για ανεξαρτησία και των επαγγελματικών σου φιλοδοξιών.

Ιχθείς

Μπορεί να αισθανθείς μια εσωτερική ένταση μεταξύ της επιθυμίας σου για εξερεύνηση και την ανάγκη σου για ασφάλεια. Είναι μια ευκαιρία να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου, αλλά με προσοχή και σύνεση.


*Δείτε περισσότερες προβλέψεις εδώ