Στις 11 Μαρτίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, φέρνοντας μια ατμόσφαιρα αγάπης, ονειροπόλησης και συναισθηματικής βαθύτητας.

Η ενέργεια αυτή υποστηρίζει την αλτρουιστική αγάπη, την έντονη διαίσθηση και την τέχνη.

*Διαβάστε εδώ: Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό - Έρχονται λασποβροχές και αφρικανική σκόνη

Επιπλέον, ο Ερμής δημιουργεί ένα εγκάρσιο με τον Πλούτωνα, προσφέροντας βάθος, διεισδυτικότητα και μεταμόρφωση στη σκέψη και την επικοινωνία.

Ας δούμε πώς αυτές οι αστρολογικές εξελίξεις επηρεάζουν κάθε ζώδιο:

Κριός
Η Αφροδίτη στον Ιχθύ φέρνει μυστηριώδης ενέργεια στην αγάπη και τις σχέσεις σου. Είναι μια περίοδος για να εκφράσεις τη συναισθηματική σου πλευρά και να δεχθείς την αγάπη με ανοιχτά χέρια. Ο Ερμής σου δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσεις βαθύτερα τις σκέψεις σου και να αποκτήσεις σημαντικές διορατικότητες σχετικά με τα οικονομικά σου.

Ταύρος
Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ιχθύ αναδεικνύει τη σχέση σου με φίλους και το κοινωνικό σου δίκτυο. Είναι μια καλή περίοδος για να ενισχύσεις τους δεσμούς σου με αγαπημένα πρόσωπα. Ο Ερμής σε προτρέπει να ανοιχτείς σε νέες ιδέες και να εξερευνήσεις νέους τρόπους επικοινωνίας στις προσωπικές σου σχέσεις.

Δίδυμοι
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ιχθύ αναδεικνύει την καριέρα και την επαγγελματική σου εικόνα. Είναι η στιγμή να λάμψεις και να χρησιμοποιήσεις τη δημιουργικότητά σου για να προωθήσεις τους στόχους σου. Ο Ερμής σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις την οργάνωση και την αποδοτικότητά σου μέσω σκέψεων και συζητήσεων που αφορούν την υγεία και την καθημερινότητα.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη στον Ιχθύ ενισχύει την ανάγκη σου για περιπέτεια και εξερεύνηση. Είναι ένας καλός καιρός για μάθηση, ταξίδια και επέκταση των οριζόντων σου. Ο Ερμής σε καλεί να εκφράσεις τον εαυτό σου μέσα από δημιουργική γραφή, ομιλία ή άλλες μορφές τέχνης.

Λέων
Η Αφροδίτη στον Ιχθύ φέρνει εσωτερική αναζήτηση και έμφαση στην εμβάθυνση των σχέσεων σου. Είναι μια περίοδος για να εξερευνήσεις τα βαθύτερα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου. Ο Ερμής βελτιώνει την ικανότητά σου να αντιμετωπίζεις θέματα που σχετίζονται με κοινή χρήση πόρων ή επενδύσεις.

Παρθένος
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ιχθύ φέρνει την προσοχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Είναι μια καλή εποχή για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και να βρεις κοινό έδαφος με τους άλλους. Ο Ερμής σε προκαλεί να σκεφτείς πιο κριτικά και να βελτιώσεις την επικοινωνία στις προσωπικές σου σχέσεις.

Ζυγός
Η Αφροδίτη στον Ιχθύ ενισχύει την προσοχή σου στην υγεία και την καθημερινότητα. Είναι η στιγμή να φροντίσεις τον εαυτό σου τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Ο Ερμής σε παροτρύνει να επικοινωνήσεις πιο αποτελεσματικά στην εργασία και να βελτιώσεις τις εργασιακές σου σχέσεις.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στον Ιχθύ φέρνει αγάπη, δημιουργικότητα και παιχνίδι στη ζωή σου. Είναι η στιγμή να αφεθείς στις χαρές της ζωής και να εκφράσεις τον εαυτό σου μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες. Ο Ερμής σε προσκαλεί να εμβαθύνεις τις σκέψεις σου και να αναζητήσεις βαθύτερη σύνδεση με τους άλλους.

Τοξότης
Η Αφροδίτη στον Ιχθύ φέρνει έμφαση στο σπίτι και την οικογένεια. Είναι ένας καλός καιρός για να ανανεώσεις τον χώρο σου και να δώσεις προσοχή στις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ο Ερμής σε καλεί να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να μοιραστείς τις γνώσεις σου με τους άλλους.

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη στον Ιχθύ φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια, μάθηση και επικοινωνία. Είναι μια περίοδος για να εκφραστείς και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Ο Ερμής σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις τις αξίες σου και να επενδύσεις σε μακροπρόθεσμα σχέδια.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη στον Ιχθύ αυξάνει την εστίαση στα οικονομικά και την αυτοαξία σου. Είναι μια καλή εποχή για να εξετάσεις τις αξίες σου και να ενισχύσεις την οικονομική σου ασφάλεια. Ο Ερμής σε προτρέπει να ανοιχτείς σε βαθύτερες συζητήσεις και να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να εκφράσεις τον εαυτό σου.

Ιχθύες
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αισθάνεσαι πιο γοητευτικός, αγαπητός και δημιουργικός από ποτέ. Είναι η στιγμή να αγκαλιάσεις την τέχνη, την ομορφιά και τις σχέσεις σου με ακόμα μεγαλύτερη πάθος. Ο Ερμής σε βοηθά να εμβαθύνεις στην αυτοανακάλυψη και να εκφράσεις τις βαθύτερες σκέψεις σου.

*Δείτε περισσότερες προβλέψεις εδώ