Στις 13 Μαρτίου, η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα που αφορούν την ασφάλεια, την άνεση και τις απολαύσεις της ζωής.

Η ενέργεια αυτή καλεί σε σταθερότητα, υπομονή και επικέντρωση στις αισθητικές αξίες και στην υλική ευημερία.

*Διαβάστε εδώ: Τουρισμός για όλους: Ανοίγει η πλατφόρμα αύριο Πέμπτη, 14 Μαρτίου - Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια

Ας δούμε πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο:

Κριός
Η Σελήνη στο Ταύρο σε προτρέπει να εστιάσεις στα οικονομικά σου και να εκτιμήσεις την αξία των πραγμάτων που ήδη έχεις. Είναι μια καλή στιγμή να βρεις ισορροπία ανάμεσα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Ταύρος
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει πιο κοντά στα συναισθήματά σου και στις ανάγκες σου για ασφάλεια και άνεση. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να προσέξεις τον εαυτό σου και να απολαύσεις τις απλές χαρές της ζωής.

Δίδυμοι
Η Σελήνη στο Ταύρο σε προσκαλεί να πάρεις μια παύση από τη συνεχή δραστηριότητα και να στραφείς προς την εσωτερική σου πλευρά. Χρησιμοποίησε αυτή την ενέργεια για να ανασυνταχθείς και να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου.

Καρκίνος
Η Σελήνη στο Ταύρο φωτίζει την κοινωνική σου ζωή και τις φιλίες. Είναι μια καλή στιγμή να ενισχύσεις τους δεσμούς με φίλους και να αναζητήσεις ασφάλεια μέσα από τις σχέσεις σου.

Λέων
Η Σελήνη στο Ταύρο φέρνει στο επίκεντρο την καριέρα και τις φιλοδοξίες σου. Εστίασε στους μακροπρόθεσμους στόχους σου και σκέψου τρόπους για να χτίσεις σταθερά την επαγγελματική σου πορεία.

Παρθένος
Η Σελήνη στο Ταύρο σε καλεί να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου. Είναι μια ευκαιρία να μάθεις κάτι καινούργιο και να εντάξεις στη ζωή σου τις αξίες της υπομονής και της επιμονής.

Ζυγός
Η Σελήνη στο Ταύρο εντείνει τις ενέργειες γύρω από τα θέματα εμπιστοσύνης, μεταμόρφωσης και κοινής χρήσης πόρων. Είναι η στιγμή να αντιμετωπίσεις βαθιά συναισθήματα και να ενισχύσεις τις σχέσεις σου σε βάθος.

Σκορπιός
Η Σελήνη στο Ταύρο φέρνει επίκεντρο τις στενές σχέσεις και τις συνεργασίες. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να δουλέψεις πάνω στην ισορροπία δίνοντας και λαμβάνοντας, καθώς και για να ενισχύσεις τις εταιρικές σου σχέσεις.

Τοξότης
Η Σελήνη στο Ταύρο φωτίζει την καθημερινή σου ρουτίνα και την υγεία. Είναι μια καλή στιγμή να αναθεωρήσεις τις συνήθειέςσου και να εστιάσεις στην ευεξία σου.

Αιγόκερως
Η Σελήνη στο Ταύρο φέρνει έμφαση στη δημιουργικότητα, την αυτοέκφραση και τον ρομαντισμό. Είναι μια όμορφη περίοδος για να αφεθείς στις χαρές της ζωής και να ενδυναμώσεις τις προσωπικές σου σχέσεις.

Υδροχόος
Η Σελήνη στο Ταύρο σε καλεί να δώσεις προσοχή στο σπίτι και την οικογένεια. Είναι μια ευκαιρία για να κάνεις τον χώρο σου πιο άνετο και να απολαύσεις χρόνο με τους αγαπημένους σου.

Ιχθύες
Η Σελήνη στο Ταύρο φωτίζει την επικοινωνία, τις μαθήσεις και τις κοντινές μετακινήσεις. Είναι ένας καλός καιρός για να ενισχύσεις τις σχέσεις σου μέσω εποικοδομητικών συνομιλιών και να μοιραστείς τις γνώσεις σου.

*Δείτε περισσότερες προβλέψεις εδώ