Όταν η Σελήνη μπαίνει στο Τοξότη στις 29 Μαρτίου, οι ενεργειακές δονήσεις αλλάζουν, καθώς ο φιλοσοφικός και αισιόδοξος χαρακτήρας του Τοξότη φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη για ελευθερία, εξερεύνηση και επέκταση των οριζόντων. Η Σελήνη σε αυτό το ζώδιο της φωτιάς ενθαρρύνει τον ενθουσιασμό, την περιπέτεια και την αναζήτηση βαθύτερου νοήματος στη ζωή. Ας δούμε πώς θα επηρεάσει αυτή η μεταβολή τα διάφορα ζώδια:

Κριός

Η Σελήνη στο Τοξότη σου φέρνει μια αίσθηση περιπέτειας και την επιθυμία να διερευνήσεις νέους τομείς και ιδέες. Είναι ένας καλός χρόνος για να σχεδιάσεις ένα ταξίδι ή να εμβαθύνεις στην εκπαίδευση.

Ταύρος

Η ενέργεια της Σελήνης στο Τοξότη επικεντρώνεται στα βαθιά συναισθήματα και την ανάγκη για μεταμόρφωση. Ίσως αισθανθείς πιο ανοιχτός/ή να εξερευνήσεις τις βαθύτερες σκέψεις σου και να αντιμετωπίσεις ανεπίλυτα ζητήματα.

Δίδυμοι

Η παρουσία της Σελήνης στο Τοξότη φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Μπορεί να βρεθείς να επιδιώκεις πιο περιπετειώδεις ή φιλοσοφικά ενδιαφέροντες διαλόγους με το ταίρι σου ή τους στενούς σου φίλους.

Καρκίνος

Η μεταβολή αυτή ενδέχεται να σε κάνει πιο εστιασμένο/η στη δουλειά και την καθημερινότητα. Είναι μια ευκαιρία να βελτιώσεις τη ρουτίνα σου και να υιοθετήσεις πιο υγιεινές συνήθειες.

Λέων

Η Σελήνη στο Τοξότη σου φέρνει ευκαιρίες για δημιουργική έκφραση και αυτοέκφραση. Μπορεί να αισθανθείς πιο παιχνιδιάρικος/η και πρόθυμος/η να αναλάβεις ρίσκα στην αγάπη και την τέχνη.

Παρθένος

Η ενέργεια της Σελήνης επικεντρώνεται στο σπίτι και την οικογένεια, προσφέροντας ευκαιρίες για οικογενειακές συγκεντρώσεις ή την εξερεύνηση της καταγωγής σου.

Ζυγός

Μπορεί να βιώσεις μια ενίσχυση στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Είναι ένας καλός χρόνος για να μοιραστείς νέες ιδέες, να γράψεις ή να ασχοληθείς με εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Οι συζητήσεις με αδέλφια ή γείτονες μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα ουσιαστικές.

Σκορπιός

Η Σελήνη στο Τοξότη ενδέχεται να σε κάνει πιο εστιασμένο στις υλικές σου ανάγκες και την αυτοαξία σου. Είναι μια καλή περίοδος για να επανεξετάσεις τις οικονομικές σου προτεραιότητες και να επιδιώξεις μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, μπορείς να αισθανθείς μια αύξηση στην ενέργεια και την αυτοπεποίθησή σου. Είναι η στιγμή να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου και να αναλάβεις πρωτοβουλίες που αντανακλούν τα πραγματικά σου θέλω.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο Τοξότη ενισχύει την ανάγκη για εσωστρέφεια και αυτοανακάλυψη. Μπορεί να βρεις χρόνο για μελέτη, διαλογισμό ή αναλογισμό των επιθυμιών και των στόχων σου στη ζωή.

Υδροχόος

Αυτή η μεταβολή σου φέρνει ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση και ενίσχυση των φιλικών σχέσεων. Ενδεχομένως να βρεθείς να συμμετέχεις σε ομαδικές δραστηριότητες ή να εργάζεσαι προς την επίτευξη κοινών στόχων.

Ιχθύες

Η Σελήνη στο Τοξότη επηρεάζει την επαγγελματική σου ζωή και τους δημόσιους στόχους. Μπορεί να ανακαλύψεις νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη ή να νιώσεις την ανάγκη να υιοθετήσεις πιο τολμηρές και ανοιχτές προσεγγίσεις στην καριέρα σου.