Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο στις 4 Απριλίου, η ατμόσφαιρα φέρνει έναν αέρα ανανέωσης και καινοτομίας.

*Διαβάστε εδώ: Καιρός: Στους 25 βαθμούς ο υδράργυρος - Πού θα σημειωθούν καταιγίδες

Ο Υδροχόος, ένα ζώδιο που ενθαρρύνει την ανεξαρτησία, την αλληλεγγύη και την προοδευτική σκέψη, μπορεί να φέρει έμφαση στην κοινωνική αλληλεπίδραση, τις ιδέες για το μέλλον και την επίλυση προβλημάτων με ομαδικό πνεύμα.

Ας δούμε πώς επηρεάζει η Σελήνη στον Υδροχόο κάθε ζώδιο:

Κριός
Ενθαρρύνεστε να σκεφτείτε εκτός των συνηθισμένων πλαισίων και να εξερευνήσετε νέες κοινωνικές δραστηριότητες. Είναι επίσης μια καλή περίοδος για να ενισχύσετε τη σχέση σας με φίλους και να συμμετάσχετε σε ομαδικές προσπάθειες.

Ταύρος
Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει την επιθυμία για ανανέωση στην καριέρα και τους δημόσιους στόχους σας. Μπορεί να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα και να αφήσετε το στίγμα σας.

Δίδυμοι
Αυτή η όψη προωθεί την εξερεύνηση, τη μάθηση και την επέκταση των οριζόντων σας. Μπορεί να νιώσετε ενθουσιασμένοι για νέες ιδέες και φιλοσοφίες, και είναι ιδανικός χρόνος για ταξίδια ή την απόκτηση νέων γνώσεων.

Καρκίνος
Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να εστιάσει την προσοχή σας σε βαθύτερες συναισθηματικές ανάγκες και κοινόχρηστους πόρους. Είναι μια καλή περίοδος για να αναζητήσετε ισορροπία στις σχέσεις σας και να επιλύσετε οικονομικά ζητήματα.

Λέων
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες είναι στο επίκεντρο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να βελτιώσετε την επικοινωνία στις σημαντικές σχέσεις ή να αναζωογονήσετε μια συνεργασία.

Παρθένος
Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να εφαρμόσετε νέες ιδέες και καινοτομίες στην καθημερινή ρουτίνα και την υγεία σας. Μπορεί να βρείτε νέους τρόπους για να βελτιώσετε την παραγωγικότητα και την ευεξία σας.

Ζυγός
Η αγάπη, ο ρομαντισμός και η δημιουργικότητα λάμπουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είναι ένας υπέροχος χρόνος για να εκφράσετε τον εαυτό σας μέσω τέχνης, να αναζωογονήσετε την προσωπική σας ζωή και να απολαύσετε την κοινωνικότητα.

Σκορπιός
Η Σελήνη στον Υδροχόο φωτίζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να βελτιώσετε το οικογενειακό περιβάλλον ή να ενισχύσετε τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τοξότης
Η επικοινωνία, η μάθηση και οι σύντομες μετακινήσεις ενισχύονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εξερευνήσετε νέα ενδιαφέροντα και να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας.

Αιγόκερως
Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει επίκεντρο την οικονομική σας κατάσταση και την αξία των πραγμάτων. Μπορεί να εξετάσετε νέους τρόπους για να αυξήσετε τα έσοδά σας ή να χρησιμοποιήσετε τους πόρους σας πιο αποτελεσματικά.

Υδροχόος
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, νιώθετε ανανεωμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τον κόσμο. Είναι μια περίοδος όπου η προσωπική σας έκφραση και οι ανάγκες σας παίρνουν το προσκήνιο. Αξιοποιήστε την ενέργεια αυτή για να κάνετε θετικές αλλαγές.

Ιχθείς
Η Σελήνη στον Υδροχόο ενθαρρύνει την ανασκόπηση και την αυτοανάλυση. Μπορεί να βρείτε νόημα και έμπνευση μέσα από την απομόνωση ή την ασχολία με πνευματικές δραστηριότητες. Είναι μια καλή στιγμή για να αποσυρθείτε λίγο και να ανανεώσετε τις ενεργειακές σας δυνάμεις.