Κριός

Η συμπαράσταση που δέχεστε από τον σύντροφο σας είναι μεγάλη και σας εκπλήσσει. Αναθεωρήστε λοιπόν τις σκέψεις σας και δείξτε και εσείς έμπρακτα την εκτίμηση σας.

Ταύρος

Στα εργασιακά σας πρέπει να επιμείνετε στα σχέδια που έχετε δρομολογήσει. Η υλοποίηση είναι κοντά αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Η οικογένεια σας είναι σε προτεραιότητα πιο πολύ από ποτέ. Αν βρίσκεστε σε διακοπές όλοι μαζί, τότε σίγουρα περνάτε τέλεια!

Καρκίνος

Η αυτοπεποίθηση αυξάνεται, ο ερωτισμός είναι διάχυτος και οι ρομαντικές στιγμές δεν θα λείψουν μετά το απόγευμα.

Λέων

Καλά νέα για τα οικονομικά σας! Η σταθερότητα που τόσο πολύ επιθυμούσατε έρχεται και θα μείνει για καιρό. Πάρτε ανάσες και χαμογελάστε!

Παρθένος

Το αίσθημα του καθήκοντος είναι μεγάλη σας αρετή! Πρέπει όμως να μην γίνεστε σκληροί με τους άλλους, ούτε με τον εαυτό σας.

Ζυγός

Πάντα βρίσκεστε στα σύννεφα, μα σήμερα μπορεί να παρεξηγηθείτε για αυτήν σας την ανεμελιά.

Σκορπιός

Σκέφτεστε σοβαρά την αγορά μεταφορικού μέσου και η συγκεκριμένη μέρα προσφέρεται για έρευνα, καθώς μια μεγάλη ευκαιρία σας κυνηγά.

Τοξότης

Φροντίστε τους γύρω σας και κάντε όλες εκείνες τις συζητήσεις, που μπορούν να τους ηρεμήσουν. Οι δικοί σας χρειάζονται την στήριξη σας.

Αιγόκερως

Ένας κοντινός προορισμός μπορεί να είναι το διαβατήριο σας για καλύτερη ψυχολογία και άφθονο ερωτισμό με το ταίρι σας.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος μοιάζει να σας ταρακούνησε αρκετά και ήδη έχετε πάρει σημαντικές αποφάσεις για τα ερωτικά σας.

Ιχθύς

Η επικοινωνία με συναδέλφους και συνεργάτες είναι αυξημένη, με σκοπό να περνάτε ένα πολύ δημιουργικό επαγγελματικό διάστημα.