Ο 3ος πολυαναμενόμενος κύκλος της συναρπαστικής κοινωνικής σειράς, «The Deuce», με πρωταγωνιστές τον James Franco και την Maggie Gyllenhaal, υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της, έρχεται αποκλειστικά στη Nova, ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους. H σειρά κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα, στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα, και σε Prime Time προβολή την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη, στις 23:15, στο Novacinema4HD!

Το «The Deuce» έχει ως κεντρικό θέμα τη νομιμοποίηση και την άνοδο της «βιομηχανίας ακατάλληλων ταινιών» στη Νέα Υόρκη κατά τις δεκαετίες 1970 και 1980, παράλληλα με την εξάπλωση της επιδημίας του HIV και την ταυτόχρονη δράση των κυκλωμάτων των ναρκωτικών. Σε ότι αφορά στον 3ο κύκλο, η υπόθεση τοποθετείται στα μέσα των 80’s παρακολουθώντας τις αλλαγές στη βιομηχανία ακατάλληλων ταινιών με τη διανομή τους μέσω κασετών VHS. Ο τρίτος κύκλος της σειράς επικεντρώνεται στην εξάπλωση του HIV, της βίας λόγω της ραγδαίας αύξησης στη χρήση της κοκαΐνης και στην άνοδο της αγοράς ακινήτων η οποία έπαιξε και αυτή τον δικό της καθοριστικό ρόλο.

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο πλαισιώνεται από ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, ανάμεσα τους: Mustafa Shakir, Maragarita Levieva, Daniel Sauli, Gbenga Akinnagbe, Gary Carr και Dominique Fishback. 

Η σειρά διατίθεται και μέσω των υπηρεσιών Nova Go και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!