Καρπούζι. Το αγαπημένο φρούτο του καλοκαιριού, έχει 91.5% περιεκτικότητα σε νερό, προσφέροντάς σας ταυτόχρονα απόλαυση και ενυδάτωση. Είναι καλή πηγή καλίου, βιταμίνης C και βιταμίνης Α και είναι πλούσιο σε λυκοπένιο, ένα συστατικό με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

Αγγούρι. Με 96.7% περιεκτικότητα σε νερό, τα αγγούρια αποτελούν το καλύτερο λαχανικό όσον αφορά στην ενυδάτωση του οργανισμού.

Μαρούλι. Τα σημαντικότερα θρεπτικά συστατικά του είναι η βιταμίνη Α και το κάλιο. Ωστόσο, με περιεκτικότητα 95% σε νερό, μια μεγάλη σαλάτα με μαρούλι είναι ό,τι χρειάζεστε για τις ζεστές ημέρες.

Ραπανάκι. Πλούσιο σε βιταμίνη C, φυλλικό οξύ και κάλιο και φτωχό σε θερμίδες. Η περιεκτικότητά του σε νερό αγγίζει το το 95.3%.

Φράουλα. Ίσως το πιο σημαντικό διατροφικό χαρακτηριστικό της φράουλας να είναι τα αντιοξειδωτικά της, και ιδιαίτερα ορισμένες φαινολικές ενώσεις, με κυριότερες την ανθοκυανίνη και την ελλαγιτανίνη. Παράλληλα, ενυδατώνει τον οργανισμό, αφού έχει 92% περιεκτικότητα σε νερό.