Λίγους μήνες μετά την «γλυκόπικρη» αίσθηση που άφησε στους φανατικούς και μη θεατές το τέλος του «Game of Thrones», η ψηφιακή πλατφόρμα ΗΒΟ ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο prequel που θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα έχει τίτλο «House of The Dragon».

Capture


Η υπόθεση θα εκτυλίσσεται 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα των οκτώ κύκλων της δραματικής σειράς που έχουν ήδη προβληθεί.

Το σενάριο, το οποίο έγραψε ο Ράιαν Κόνταλ («Colony») βασίζεται στο βιβλίο «Φωτιά και Αίμα» του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, ενώ συνδημιουργός και σκηνοθέτης είναι ένας βετεράνος του «Game of Thrones», ο Μιγκέλ Σαπόντσικ, που σκηνοθέτησε επικά επεισόδια όπως το «The Battle of the Bastards» και το «The Long Night».
Η υπόθεση του prequel θα επικεντρώνεται στην ιστορία του Οίκου των Ταργκάριεν.


Ο διευθυντής προγράμματος του HBO, Κέισι Μπλόις, δήλωσε στο Hollywoodreporter: «Το σύμπαν του Game Of Thrones είναι πολύ πλούσιο με ιστορίες.
Ανυπομονούμε να εξερευνήσουμε τις ρίζες του Οίκου των Ταργκάριεν και τα πρώτα χρόνια στο Westeros μαζί με το Μιγκέλ, το Ράιαν Τζορτζ και το Τζορτζ».


Η υπηρεσία HBO Max θα ξεκινήσει τη λειτουργία της το Μάιο του 2020 με συνδρομή 14,99 δολάρια/μήνα (δωρεάν για τους συνδρομητές της AT&T στις ΗΠΑ), αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν θα δούμε το «House of the Dragon» στην πρεμιέρα της.