Κακά Κορίτσια
Κακά Κορίτσια Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Δεκέμβριο
zodia
Ζωή

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για το μήνα Δεκέμβριο

Πως θα είναι ο μήνας Δεκέμβριος για το κάθε ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ

Μετά από αρκετή ταλαιπωρία επιτέλους κατέφθασε και ο τελευταίος μήνας του χρόνου που ήδη αρχίζει να δείχνει σημάδια βελτίωσης και να δίνει υποσχέσεις για τη νέα χρονιά που έρχεται. Ο Δίας στις 2/12 κάνει το πέρασμά του στον Αιγόκερο, όπου και θα παραμείνει έως και τις 19/12/2010 υποσχόμενος πολλά για την επαγγελματική σου πορεία και καριέρα. Επωφελήσου από την εύνοιά του και επιδίωξε αλλαγές και ανοίγματα, προβολή και βελτίωση της δημόσιας εικόνας σου. Η Ηλιακή έκλειψη λίγο πριν τη λήξη του έτους στις 26/12 στον Αιγόκερο φέρνει και δημιουργεί πολλές σημαντικές ανακατατάξεις στον τομέα των εργασιακών σου. Ουσιαστικά είναι σαν να σε προετοιμάζει για τη δυναμική χρονιά που έρχεται. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Τοξότη από τις 9 έως τις 16/12 επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου σε ταξίδια, σπουδές και επέκταση, ενώ σε κάνει πιο επικοινωνιακή, πιο χαρούμενη και πιο δημιουργική.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου έρχεται για να σε αποζημιώσει για τα όποια δεινά πέρασες αυτήν τη χρονιά και να σε προετοιμάσει για τα καλύτερα που έρχονται. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν στιγμές πίεσης, καθώς φαίνεται να υποχρεώνεσαι να πάρεις αποφάσεις που ενδεχομένως δεν είσαι απόλυτα έτοιμη. Εμπιστεύσου τη διαίσθηση, τις ικανότητες και την εμπειρία σου. Σκέψου θετικά και δεν θα χάσεις να είσαι βέβαιη. Ο Δίας στον Αιγόκερο στις 2/12 δίνει νόημα στη ζωή σου, σε ενθαρρύνει και σου δίνει νέες ευκαιρίες. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου φέρνει αλλαγές και ο Πλούτωνας με τη σειρά του σε βοηθά να υλοποιήσεις τις ιδέες σου. Στα αισθηματικά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου έως τις 20/12 ευνοεί τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τον πλησιάσεις περισσότερο και να κατανοήσεις τις ανάγκες του.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Ο τελευταίος μήνας του χρόνου σε ωθεί να κλείσεις παλιά κεφάλαια, να απαλλαγείς απ’ τα δυσάρεστα του παρελθόντος και να κάνεις καινούρια ξεκινήματα στη ζωή σου. Ο Δίας στον Αιγόκερο από τις 2/12 έως τις 19/12/2020, σου δίνει όλη του την εύνοια στον τομέα των οικονομικών σου, μιας και η αλήθεια είναι πως σε αυτόν τον τομέα ταλαιπωρήθηκες πάρα πολύ. Καιρός λοιπόν να πάρεις τα πάνω σου, να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου και να βάλεις και μια δραχμή στην άκρη. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις με τα οικονομικά, είναι η περίοδος της Πανσελήνου στις 12/12 που έχεις την τάση να ξοδεύεις ασύστολα. Οι ώρες που θα πρέπει να αφιερώσεις στα εργασιακά είναι πολλές καθώς οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται ιδιαίτερα την περίοδο που ο Άρης απ’ το δεύτερο δεκαήμερο του Σκορπιού από τις 5 έως και τις 20/12, φέρνει ευκαιρίες και νέα καθήκοντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευχάριστος και δημιουργικός προβλέπεται για σένα ο τελευταίος μήνας του χρόνου, μιας και φέρνει πολλές ανακατατάξεις και ευχάριστες αλλαγές. Ο Δίας από τις 2/12 κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου στον 7ο οίκο σου δίνοντάς σου την εύνοιά του στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Η εξωστρέφειά σου σε κάνει δημοφιλή και την καρδιά της παρέας όπου κι αν βρεθείς. Νέοι άνθρωποι εισβάλλουν στη ζωή σου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Από τις 9 έως τις 16/12 διαπραγματεύσου έξυπνα νέες προτάσεις στα εργασιακά, χωρίς συναισθηματισμούς και απλά με βάση τα συμφέροντά σου και μόνο. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου έχει τα πάνω και τα κάτω της, μιας και γίνεσαι -ίσως από προσωπικές ανασφάλειες- καχύποπτη και γκρινιάρα.

ΛΕΩΝ

Ο γιορτινός τελευταίος μήνας του χρόνου που όλα γύρω σου είναι στολισμένα και χαρούμενα, φαίνεται να μην έχει τη δυνατότητα να σε αποσπάσουν απ’ τις πρακτικές υποχρεώσεις σου. Φυσικά μιας και ο Δίας κινείται στον 6ο οίκο σου η καθημερινότητά σου γίνεται πιο απαιτητική, πιεστική και αγχώδης. Η ταλαιπωρία σου βέβαια πιάνει τόπο κι αυτό θα πρέπει να το ομολογήσουμε. Νέες ευκαιρίες και νέες κατευθύνσεις στα εργασιακά σε κρατούν σε εγρήγορση μέχρι και τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς. Η Πανσέληνος στις 12/12 στο ζώδιο των Διδύμων σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνική κι αυτό δεν θα πρέπει να το παραβλέψεις, ιδιαίτερα εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερου και η αποχώρηση του Δία από τον Τοξότη, φέρνει σημαντικές αλλαγές για τη συναισθηματική σου ζωή. Το έχεις βάλει πείσμα να βρεις το άλλο σου μισό και γι’ αυτό και δεν θα περάσεις τις γιορτές μόνη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου έρχεται να κλείσει παλιές πληγές και παλιά κεφάλαια μιας και φαίνεσαι αποφασισμένη να δώσεις ένα οριστικό τέλος στις όποιες προβληματικές καταστάσεις. Ο έρωτας βέβαια είναι αυτός που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, μιας και η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 5ο οίκο σου. Όχι βέβαια ότι θα παραμελήσεις και τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου μιας και φημίζεσαι για την τακτικότητα και υπευθυνότητά σου, αλλά όπως και να το κάνουμε θα ψάξεις τρόπους να βελτιώσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να προσθέσεις και τη μαγεία που απαιτείται. Μέσα από το έντονο φλερτ και τις φιλοφρονήσεις που λαμβάνεις εσύ που είσαι μόνη, όλο και κάτι θα αξίζει τον κόπο να σε συναρπάσει και να τηρεί τις προϋποθέσεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Δεκέμβριος εκτός απ’ το ότι είναι ένας εορταστικός μήνας γενικότερα, είναι και ένας μήνας εκκαθαρίσεων για εσένα σε θέματα που αφορούν στην προσωπική σου ζωή. Είναι ευκαιρία να λύσεις τα ερωτικά θέματά σου αλλά και τα οικογενειακά. Ο Δίας από τις 2/12 έως και τις 19/12/2020 μετακινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου και λειτουργεί ευνοϊκά για σένα, μιας και μεγαλώνει την ανάγκη σου για ασφάλεια και συναισθηματική σταθερότητα. Ανακαινίσεις του σπιτιού, αγοροπωλησίες και θέματα περιουσιακά να θυμάσαι πως μπορούν να διεκπεραιωθούν με μεγαλύτερη επιτυχία. Το αίσθημα ευθύνης και προσδοκιών σου στα εργασιακά αυξάνεται μετά απ’ τα όσα πέρασες το προηγούμενο διάστημα με τον Άρη να παραμένει στο Σκορπιό μέχρι και τις 3/1/2020.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλωσόρισε το νέο μήνα με χαμόγελο και αισιοδοξία, μιας και ο Άρης κινείται στο δικό σου ζώδιο μέχρι και τις 3/1 δίνοντάς σου τη δυνατότητα να προβάλεις τη δύναμη και ισχύ σου. Να διεκδικήσεις με πάθος τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θυμήσου πως το τρίγωνο Δία – Ουρανού σηματοδοτεί μια νέα εποχή που συμπεριλαμβάνει νέους ανθρώπους, νέα ενδιαφέροντα και νέες δραστηριότητες. Ήρθε η στιγμή που ανακαλύπτεις άγνωστες πτυχές του εαυτού σου και άγνωστα νέα ταλέντα σου. Αξιοποίησε το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο στα εργασιακά και υπερασπίσου τις ιδέες σου. Πρόβαλε τις ικανότητές σου και απόκτησε ισχυρούς συμμάχους. Η ηλιακή έκλειψη του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 26/12 με μια άκρως θετική γωνία Κρόνου – Ουρανού, σε οδηγεί σε νέα μονοπάτια και εμπειρίες που χρειάζονται τόλμη, θάρρος και ίσως και θράσος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλωσόρισε το μήνα δεχόμενη ακόμα την επιρροή της νέας Σελήνης στα τέλη του προηγούμενου μήνα στο δικό σου ζώδιο και η οποία σηματοδότησε μια νέα περίοδο στη ζωή σου. Μέσα από τις ανασφάλειες που σε διακατέχουν σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο το πείσμα σου για βελτίωση σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου που θεωρείς ότι νοσούν, η δύναμη σου για βελτίωση τους μεγαλώνει. Διεκδικείς πιο δυναμικά πλέον την επιτυχία, την αναγνώριση και την ενίσχυση των οικονομικών σου. Αρκετά κουραστικός προβλέπεται ο μήνας σου στα εργασιακά. Οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις σου μεγαλώνουν, καθώς και η ανάγκη σου να γίνεις πιο παραγωγική και αποτελεσματική. Δεν φοβάσαι να αναλάβεις νέα καθήκοντα μέσα από μια φάση βέβαια έντασης, κυρίως το διάστημα της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στις 12/12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υποδέξου ευχάριστα και αισιόδοξα το μήνα των εορτών και τον τελευταίο του έτους, μιας και με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι της 20/12 η γοητεία, η πειθώ και η γοητεία σου βρίσκονται στα ύψη. Με το Δία να βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 2/12 μέχρι και το τέλος του 2020 είναι γεγονός πως η ψυχολογία σου εκτοξεύεται στα ύψη. Οι ευκαιρίες που θα έρθουν στη ζωή σου αυτό το διάστημα είναι μοναδικές κι αν τις εκμεταλλευτείς ανάλογα θα καταφέρεις όχι μόνο να βελτιώσεις, αλλά και να αλλάξεις ριζικά τη ζωή σου. Η Πανσέληνος του μήνα σου υπενθυμίζει πως θα πρέπει να προσέξεις τον εαυτό σου, την υγεία σου, να επαναφέρεις τις διατροφικές συνήθειές σου, να γραφτείς σε ένα γυμναστήριο, να ανανεώσεις την ντουλάπα σου και γενικότερα τον εαυτό σου. Πάθος, έρωτας, ρομαντισμός απ’ όλα έχει ο μπαχτσές για τη συναισθηματική σου ζωή αυτόν το μήνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο νέος μήνας και ουσιαστικά ο τελευταίος του χρόνου, έρχεται για να σε αποζημιώσει για τις θυσίες, τους κόπους αλλά και την ταλαιπωρία που πέρασες. Με τον Άρη να επηρεάζει το 10ο οίκο σου και κατά συνέπεια τα εργασιακά και θέματα καριέρας σου, μετρίασε την ανάγκη σου για διάκριση και επιβλητικότητα και μη διώχνεις από κοντά σου ισχυρούς συμμάχους. Τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου χρειάζονται προσπάθεια, μεθοδικότητα, ψυχραιμία και κυρίως συμμάχους -να το θυμάσαι αυτό. Από τις 3 έως και τις 9/12 καλό θα ήταν να φρόντιζες τη διεκπεραίωση των εργασιακών σου εκκρεμοτήτων και λεπτομερειών, μιας και το επόμενο διάστημα οι υποχρεώσεις σου αν εξαιρέσεις το διάστημα των γιορτών, αυξάνονται κατακόρυφα. Ο Δίας μετακινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 2/12 δίνοντάς σου τη δυνατότητα να απαλλαγείς από παλιές πληγές και να ενισχύσεις την ψυχολογία σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Άρη να παραμένει στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 3/1, βάζεις σε προτεραιότητα την προσωπική σου εξέλιξη, βελτίωση, αλλά και φροντίδα. Θα θελήσεις να αυξήσεις και να ενισχύσεις τα εφόδιά σου στα εργασιακά, έτσι ώστε να μπορείς να διεκδικήσεις με περισσότερο θάρρος και πίστη στον εαυτό σου τα μεγαλεπήβολα σχέδια σου. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να αυξήσεις τις γνώσεις ή ακόμα και τις σπουδές σου. Σπουδαία βοήθεια, στήριξη και ικανοποίηση λαμβάνεις από τη νέα θέση του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου για όλη την υπόλοιπη χρονιά, βλέποντας τα σχέδιά σου να προοδεύουν και να εξελίσσονται. Η ηλιακή έκλειψη του μήνα στον 11ο οίκο σου σε βοηθά να εργαστείς συλλογικά, να κάνεις συμμάχους και να κρατήσεις ότι πραγματικά νιώθεις να αποδίδει στα εργασιακά σου. Να κρατήσεις τους πραγματικούς φίλους σου και να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε βαραίνει και σε κρατά στάσιμη.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα