Αυτό το διήμερο θα κάνετε νέες αλλαγές πρώτα από όλα στον εαυτό σας και ύστερα στην καθημερινότητά σας. Συνειδητοποιείτε ότι θέλετε να ασχοληθείτε με νέα πράγματα τα οποία ωστόσο θέλουν αρκετή σκέψη πριν τα πράξετε.

Κριός
Θα περάσετε ένα τέλειο διήμερο. Θα βγαίνετε με φίλους που είχατε καιρό να δείτε και θα πείτε πολλά πράγματα προσωπικού περιεχομένου.

Ταύρος
Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε παρακάτω μετά από έναν μεγάλο χωρισμό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσετε να κάνετε νέα άρχη με άλλο άτομο.

Δίδυμοι
Δεν θέλετε να λέτε πολλά. Προτιμάτε να κάνετε. Το ίδιο θέλετε και από τη σχέση σας αλλά και από τους φίλους σας.

Καρκίνος
Ανανεωμένο θα είναι για εσάς το διήμερο αυτό. Το σίγουρο είναι πώς θα ξεκουραστείτε και θα πάτε για πολλές βόλτες.

Λέων
Πολύ φαγητό και πολλή διασκέδαση θα είναι τα χαρακτηριστικά για αυτό το 2ήμερο. Σίγουρα όμως πρέπει να κοιμάστε περισσότερο.

Παρθένος
Έχετε μία συγκεκριμένη σκέψη στο μυαλό σας και αυτή έχει να κάνει με την αναζήτηση νέας δουλειάς και ασχολίας.

Ζυγός
Δώστε έμφαση στα «θέλω» σας πρώτα από όλα και έπειτα στα «θέλω» των άλλων τα οποία δε θα έπρεπε να ξεπερνάνε τα δικά σας σε προτεραιότητα.

Σκορπιός
Παράπονα έχουν τόσοι οι οικείοι σας όσοι και οι φίλοι σας. Έχετε απομακρυνθεί από όλους οπότε καλό θα ήταν να επανεμφανιστείτε.

Τοξότης
Πολύ φαγητό αλλά και αρκετό αλκοόλ. Βάλτε ένα όριο στον εαυτό σας. Καλοπέραση δε σημαίνει να κάνετε τα πάντα στην υπερβολή τους.

Αιγόκερως
Ξέρετε ότι σίγουρα θα περάσετε ένα τέλειο διήμερο γιατί έχετε κανονίσει ήδη να βρεθείτε με εκείνους που αγαπάτε.

Υδροχόος
Είστε σίγουροι πως θέλετε είτε μία καινούργια σχέση στη ζωή σας, είτε να χωρίσετε από μία μακροχρόνια σχέση που ήδη έχετε.

Ιχθύς
Ξέρεις τι θέλεις και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Περνάς πολύ καλά και αξιοποιείς τον χρόνο σου κάνοντας αυτά που θέλεις.

Πηγή: in.gr