Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ οργάνωσε το Χριστουγεννιάτικο  bazaar του, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019.

Το bazaar περιλάμβανε αποκλειστικά δημιουργίες των παιδιών και πρόθυμοι  στο κάλεσμα του Προέδρου του Συνδέσμου για να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή των παιδιών, ήταν ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης με την Μαριλού  Κατσαφάδου, τον Γιώργο Σαββίδη και την Ανθή Σαββάκη (πρωταγωνιστές του πρώτου του θεατρικού έργου στο θέατρο Ήβη) και η Ευρυδίκη.

AdTech Ad

Όλοι οι καλλιτέχνες βοήθησαν  τα παιδιά να πουλήσουν τις δημιουργίες  τους. Aξίζει να ειπωθεί πως αγόρασαν και οι ίδιοι, τα έργα των παιδιών. Επίσης συνομίλησαν μαζί τους χόρεψαν, τραγούδησαν στους ξεσηκωτικούς ρυθμούς της Ευρυδίκης με τη μπάντα της.

Ένα τραγούδι ερμήνευσε και ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος

Αγάπη – Χαρά – Αγκαλιές πλημμύρισε τον Σύνδεσμο  Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ τη Χριστουγεννιάτικη αυτή Παρασκευή και όλοι έγιναν Ένα!

Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος, αφού 96 χρόνια τώρα  αγωνιζόμαστε καθημερινά με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης, για έναν απώτερο σκοπό:

 

Να έχει ο κάθε συνάνθρωπός μας τη δυνατότητα να ζει αξιοπρεπώς, να μπορεί να μετακινείται, να εργάζεται, να σπουδάζει, να συμμετέχει ισότιμα σε κάθε τομέα της κοινωνικής μας ζωής.

 

Καλή χρονιά!!!

 

      

 

Τηλέφωνο και Διεύθυνση Συνδέσμου

 

Β. Μελά 1, Χολαργός 15562 Αττικής

Τηλ:210-6511432, 210-6518719

Fax: 210-6548174

Email: info@coveramea.gr

Web: http://www.coveramea.gr

 

Διεύθυνση επικοινωνίας Συνδέσμου

Μαργαρίτα Δρούτσα Τηλ: 6942065888 – Email: mdroutsa@gmail.com