Το όνομά της είναι Ειρήνη Δανιήλ και η Μιμή Ντενίση δεν είναι η μοναδική celebrity που έχει ζητήσει τη βοήθειά της. Η Ειρήνη Δανιήλ γεννήθηκε στη Χίο και από μικρή ασχολήθηκε με τον αθλητισμό. Κέρδισε πολλές διακρίσεις. Ήταν πρωταθλήτρια Ελλάδας στο έπταθλο και μέλος της Εθνικής Ομάδας. Πλέον, εργάζεται ως personal trainer και φυσικοθεραπεύτρια.  Αυτή τη φορά η Ειρήνη μας δίνει τρόπους για  αποτοξίνωση σε περίπτωση που… το παρακάναμε! Οι περισσότερες δίαιτες με ροφήματα αποτοξίνωσης που κυκλοφορούν και υπόσχονται θεαματικές αλλαγές στην υγεία και τη σιλουέτα σας, στην πραγματικότητα όχι μόνο δεν είναι επωφελείς για εσάς, αλλά μπορεί μάλιστα να στερήσουν από τον οργανισμό σας απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Ακολουθήστε τις 5 παρακάτω απλές συμβουλές για να προσφέρετε στον εαυτό σας αληθινή αποτοξίνωση όχι μόνο με σωστή διατροφή αλλά και με τρόπους που θα ωφελήσουν το σώμα σας


1 Ξεκινάμε διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνη , φυτικές ίνες ,φρούτα και λαχανικά Μειώνουμε τους υδατάνθρακες σε μεγάλο βαθμό .. Κόβουμε ζάχαρη και γλυκα .

2 Πίνουμε αρκετό νερό και τσάι 2,5 με 3 Λίτρα ημερησίως

3 Εσείς που δεν γυμνάζεστε κάνουμε περπάτημα 1 ώρα την μέρα εσείς που ασκείστε ήδη αυξήστε το αεροβιο προγράμμα σας.

 

4 Αν γυμνάζεστε 3 φορές την εβδομάδα αυξήστε το στις 4 μέχρι να έρθετε το επιθυμητό σας βάρος

5 κάνουμε σάουνα 1 με 2 φορές την βδομαδα βοηθάει στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και στο να αποβάλουμε τις τοξίνες !

 

Καλή επιτυχία..
Personal Trainer και  Φυσικοθεραπεύτρια /Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο έπταθλο, μέλος της εθνικής ομάδας,