Το συλλεκτικό γλυπτό, με το χαρακτηριστικό πνεύμα μαύρου χιούμορ του Joan Cornellà απεικονίζει έναν άνδρα σε κοστούμι - που μοιάζει ανεξήγητα με τον ανώτατο ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Kim Jong-un (Κιμ Γιονγκ-ουν) να σχηματίζει μια καρδιά με τα δάχτυλα, το σύμβολο των αστέρων της νοτιοκορεατικής ποπ, Κ-pop μουσικής.

Το K-LOVE έργο, επίκαιρο λόγω της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα που δείχνει το ευρύ ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, ο οποίος λαμβάνει υπόψη το παγκόσμιο κοινωνικοπολιτικό κλίμα.

«Τα δάχτυλα σε σχήμα καρδιάς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε την αγάπη, τρυφερότητα, φιλία». Αυτή είναι η αντίληψη για την αγάπη που θέλει ο καλλιτέχνης να δείξει στον κόσμο.

Το μικρών διαστάσεων γλυπτό Kim Jong -un σε συνεργασία με την All Rights Reserved κυκλοφορεί από τις 12 Φεβρουαρίου, σε δύο χρώματα, σε μπλε και σε πράσινο, φέρει την υπογραφή του καλλιτέχνη στο πόδι και η τιμή του είναι 199 δολάρια.

«Η αγάπη είναι ό,τι χρειάζεσαι, ανεξάρτητα ποιος είσαι.



Ενόψει της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, μία περίοδος κατά την οποία τα συναισθήματα του έρωτα και της τρυφερότητας ξεχειλίζουν, η έκφραση της αγάπης μέσα από μια «χειρονομία των δακτύλων» είναι ένας χαριτωμένος και δυνατός τρόπος να δείξεις την αγάπη, την τρυφερότητα, τη φιλία, ο,τιδήποτε ή όλα. Κρατήστε την Αγάπη Ζωντανή με "K-LOVE"» αναφέρει ο Joan Cornellà σε ανάρτησή του στο Facebook.