Ένα μοναδικό βίντεο δημιούργησε ο φωτογράφος Άρης Κατσιγιάννης μέσα από το οποίο μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να κάνουμε υπομονή. Γιατί, όπως λέει ο ίδιος, «τα όνειρα δεν μπαίνουν σε καραντίνα»,

Με πλάνα από το προσωπικό του αρχείο , ο φωτογράφος έφτιαξε ένα βίντεο γεμάτο με τις ομορφιές της Ελλάδας, τα νησιά, τις θάλασσες, τον γαλάζιο ουρανό, τα ηλιοβασιλέματα. Οι εικόνες μας υπενθυμίζουν ότι κάποια στιγμή, όταν όλα τελειώσουν, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε και πάλι τις ομορφιές της χώρας.

«Κυριακή, 22 Μαρτίου, η Ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει την αρχή της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Έχοντας πολύ ελεύθερο χρόνο στην διάθεση μου, ξεκίνησα να αναζητώ τα παλιά μου αρχεία δημιουργώντας ένα πρότζεκτ το οποίο δεν ήξερα που θα με οδηγήσει. Το μόνο που ήξερα είναι ότι ήθελα να δημιουργήσω ένα βίντεο για να μοιράσω παγκοσμίως ένα θετικό μήνυμα και να ενθαρρύνω τους ανθρώπους αυτήν την δύσκολη στιγμή. Ως αποτέλεσμα το πρότζεκτ αυτό έγινε ένα από τα πιο σημαντικά που έχω δημιουργήσει» γράφει ο Άρης Κατσιγιάννης.

Δείτε το βίντεο: