Ιέρειες και γυναίκες σε κυρίαρχες θέσεις με εξουσία σε μια περίπλοκη κοινωνία, περισσότερο μητριαρχική , τυλιγμένες από περίτεχνα ενδύματα αποτέλεσαν το έναυσμα για τη δημιουργία της  συλλογής που ονομάζεται DIKTI. Το όνομα της το δανείζεται από την οροσειρά Δίκτη της Κρήτης, τόπο όπου σύμφωνα με τη μυθολογία γεννήθηκε ο Δίας ( Δίας-τίκτω).

Την χαρακτηρίζουν  χρώματα έντονα οπως το κόκκινο και το αιγυπτιακό μπλε που εισήγαγαν οι μινωιτες από τους Αιγυπτιους και μοτίβα δανεισμένα και αποτυπωμένα με σύγχρονο τρόπο από την αρχιτεκτονική της Κνωσού , την αγγειοπλαστική και τις τοιχογραφίες της μινωικής Κρήτης.


Πρόκειται για μια συλλογή που, αποτείνοντας  φόρο τιμής στην δυναμική και κυρίαρχη  μινωιτισσα,  απευθύνεται σήμερα στη σύγχρονη γυναίκα που τολμά να ξεχωρίσει με τις επιλογές της .


Περιλαβάνει φορέματα , πουκάμισα με μοναδική ραφή και λεπτομέρεια και  ensembles που φέρουν τα exclusive και συλλεκτικά πλέον prints The Artians by Konstantina και διατίθεται σε επιλεγμένες boutiques στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά και στο 
www.theartians.com