Οι εφιάλτες δεν έχουν τελειωμό για τον Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ, που βρίσκεται αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση.

Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός, που αντιμετωπίζει ήδη σωρεία καταγγελιών εις βάρος του, κατηγορείται τώρα ότι βίασε δύο φορές μια γυναίκα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη πριν από επτά χρόνια.

Η γυναίκα, η οποία κατέθεσε τη μήνυση εις βάρος του ηθοποιού με το ψευδώνυμο Τζέιν Ντόου, υποστηρίζει ότι ο Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ την κάλεσε έπειτα από μια κουβέντα τους να πιουν ένα ποτό στο ξενοδοχείο «Mercer» κι όταν έφθασαν εκεί της ζήτησε να τον συνοδεύσει στο δωμάτιό του για να αλλάξει ρούχα.
Ο ηθοποιός φέρεται να έβαλε χαλαρή μουσική και να γδύθηκε μπροστά στο θύμα, που ένιωσε άβολα και ζήτησε να φύγει, αλλά εκείνος της επιτέθηκε και άρχισε να τη θωπεύει. Αν και η γυναίκα αρνήθηκε αρκετές φορές, εκείνος φέρεται να συνέχισε και να τη βίασε κατά φύση και παρά φύση, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη μήνυση.

Η γυναίκα ζητάει να εκδικαστεί η υπόθεση από μεικτό ορκωτό δικαστήριο, ενώ διεκδικεί και χρηματική αποζημίωση. Λίγες ώρες αφότου είδαν το φως οι νέες κατηγορίες εις βάρος του Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ, ο δικηγόρος του έκανε λόγο για «ψευδείς» καταγγελίες και υποστήριξε ότι όσα αναφέρονται στη μήνυση είναι «ανάρμοστα και παντελώς αναληθή».

Πέρα από τις νέες καταγγελίες, ο ηθοποιός θα βρεθεί στο εδώλιο και για έξι κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ τρεις γυναίκες τον έχουν καταγγείλει ότι τις θώπευσε χωρίς τη συγκατάθεσή τους.