Ο Κωτσόβολος, με ένα ισχυρό ηλεκτρονικό κατάστημα kotsovolos.gr, αλλά και το εκτενέστερο δίκτυο καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα από οικιακές συσκευές και όλα τα προϊόντα που διακρίνονται για τις τεχνολογικές τους καινοτομίες και μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα όλων καλύτερη. Στη μεγάλη ποικιλία συσκευών είναι διαθέσιμα και τα εμβληματικά προϊόντα οικιακών, ηλεκτρικών ρομποτικών σκουπών της iRobot, της ηγέτιδας εταιρείας οικιακών ρομπότ, παγκοσμίως.

H iRobot, που ιδρύθηκε το 1990 από ρομποτιστές του Πανεπιστημίου MIT, είναι μία εταιρεία με μακρά και βραβευμένη πορεία στον τομέα της εξελιγμένης ρομποτικής, έχοντας δημιουργήσει μία πληθώρα προϊόντων, που όχι μόνο καθαρίζουν, αλλά βελτιώνουν την καθημερινότητα των χρηστών τους. Μεταξύ άλλων, η iRobot έχει αναπτύξει τις βραβευμένες σκούπες ρομπότ Roomba® και τις σφουγγαρίστρες ρομπότ Braava®, που βοηθούν τους ανθρώπους να αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους σε πράγματα που έχουν αξία, αντί να τον σπαταλούν στις απαραίτητες δουλειές του σπιτιού. Η ευκολία στη χρήση, η σπουδαία αποτελεσματικότητα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, το απαράμιλλο design και η τεχνολογική καινοτομία με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει ενσωματώσει η iRobot στις συσκευές, τις κατατάσσουν στα απαραίτητα σύγχρονα προϊόντα που πρέπει να έχει ένα σπίτι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα προϊόντα iRobot στο kotsovolos.gr, μέσω του τηλεφωνικό κέντρο 210 28 99 999 και στα καταστήματα Κωτσόβολος, ενόσω είναι ανοιχτά. Αρκεί μία αναζήτηση σε ένα από τα σημεία επαφής με τον Κωτσόβολο για να διαπιστώσουν οι ενδιαφερόμενοι τις μοναδικές δυνατότητές τους και να κάνουν ένα βήμα πιο κοντά σε μία καθημερινότητα που η τεχνολογία τους βοηθά να ζήσουν μία καλύτερη ζωή.

***

Για περισσότερα νέα της εταιρείας επισκεφτείτε την εταιρική μας σελίδα: https://corporate.kotsovolos.gr/

Σχετικά με την εταιρεία iRobot

Ιδρυμένη το 1990 από ρομποτιστές του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης με όραμα να κάνουν πραγματικότητα τα πρακτικά ρομπότ, η iRobot έχει πουλήσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια ρομπότ σε παγκόσμια βάση.

Η iRobot έχει αναπτύξει μερικά από τα πιο σημαντικά ρομπότ παγκόσμια και έχει πλούσια ιστορία πρωτοπορίας. Διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας σε advanced robotics βοηθώντας τον κόσμο να βρει εξυπνότερους τρόπους να καθαρίζει και να βελτιώνει την καθημερινότητά του.

Τα προϊόντα iRobot, τα οποία περιλαμβάνουν τα βραβευμένα ρομπότ-σκούπες Roomba® και την οικογένεια ρομπότ-σφουγγαρίστρες Braava®, έχουν εισέλθει σε εκατομμύρια σπίτια ανά τον κόσμο και δουλεύουν καθημερινά σκληρά βοηθώντας τους ανθρώπους να κάνουν περισσότερα πράγματα, τόσο μέσα, όσο κι έξω από το σπίτι.

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)

Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 2.600 ανθρώπων μας. Επενδύουμε στο δίκτυο των 93 καταστημάτων μας, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας. Στόχος μας να αναδεικνύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 70 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης.

Σχετικά με την Dixons Carphone

Η Dixons Carphone plc είναι μια κορυφαία διεθνής εταιρία λιανικής ηλεκτρικών ειδών, κινητών συσκευών και υπηρεσιών με 932 καταστήματα, 16 websites, 36.000 υπαλλήλους σε 8 χώρες. Βοηθάμε Όλον Τον Κόσμο Να Απολαμβάνει Συναρπαστική Τεχνολογία, σε κάθε σημείο επαφής μαζί τους. Είμαστε Νο1 στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου & της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με πλήρη γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνουμε τους πελάτες μας να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα προϊόντα τεχνολογίας καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων. Τα Brands με τα οποία δραστηριοποιείται ο όμιλος Dixons Carphone στις επιμέρους χώρες συμπεριλαμβάνουν τα: Currys PC World και Carphone Warehouse σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία και την iD Mobile στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς επίσης τα Elkjøp, Elgiganten και Gigantti στη Σκανδιναβία. Στην Ελλάδα δραστηριοποιούμαστε με το brand Κωτσόβολος. Το Dixons Travel έχει παρουσία σε πολλά αεροδρόμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Δουβλίνο και το Όσλο, ενώ οι υπηρεσίες μας παρέχονται μέσω της Team Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τη Σκανδιναβία.