Ενώ πολλές γυναίκες προσποιούνται τον έναν οργασμό, η 23χρονη Έιμι Μάθιους τούς έχει μπόλικους, κυριολεκτικά «στο… τσεπάκι και ανά πάσα στιγμή»! Έχει οργασμό ακόμη και στη θέα ενός ωραίου άντρα χωρίς καθόλου άγγιγμα ή στις πιο άκυρες καταστάσεις: στο οικογενειακό τραπέζι όπου περνά καλά, στο λεωφορείο ή στο μετρό! Το σκορ της είναι 18 συνεχόμενοι σε μία επαφή!

Η Έιμι, δασκάλα χορού από την Οξφόρδη, υποστηρίζει πως το να φτάνει σε οργασμό τόσο συχνά της είναι πολύ εύκολο και πολλές φορές και με τα χρόνια έχει μάθει να το ελέγχει. Όμως, έχει και τα μειονεκτήματά του. «Αν είμαι μόνη μου σε ένα τρένο και βλέπω κάποιον που μου αρέσει, θα έχω οργασμό, ΟΚ, αλλά όταν είμαι στο κρεβάτι με κάποιον, έχω πολλούς και έντονους. Είναι άδικο να απολαμβάνω 9 (!), τουλάχιστον, και ο άλλος μόνο έναν. Σε πολλές περιπτώσεις πονούν οι κοιλιακοί μου από τις συνεχείς συσπάσεις στην κοιλιά και την πυελική μου περιοχή».

Όπως αποκαλύπτει στη «Sun», η πρώτη της φορά στα 15, ήταν σαν να μην υπήρξε, αλλά στα 18 της, με νέο σύντροφο, έμαθε τι σημαίνει σεξ, ενώ η σεξουαλική της ζωή απογειώθηκε με την τρίτη της σχέση, στα 21, όπου απολάμβανε το καλύτερο σεξ.

Οι οργασμοί τη βοήθησαν μέχρι σήμερα να αντιμετωπίσει το χρόνιο πόνο από το σύνδρομο Ehlers-Danlos από το οποίο πάσχει (σύνδρομο χαλαρών αρθρώσεων και τενόντων), αλλά και το άγχος. Δίνοντας μια εξήγηση στην πολυοργασμικότητά της, η Έιμι δεν πιστεύει ότι πάσχει από την επίμονη διαταραχή διέγερσης γεννητικών οργάνων, απλώς έχει περισσότερη τεστοστερόνη, λόγω πολυκυστικών ωοθηκών και συμβιβασμένη με αυτό, απολαμβάνει ως single το σεξ σε μεγάλες δόσεις και χωρίς δεσμεύσεις.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time