Τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα, καθώς το τρίγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Υδροχόο λειτουργεί θετικά για τις προσωπικές τους επιδιώξεις.

Η ανάγκη και η επιθυμία να δράσουμε σε όλα τα επίπεδα με γνώμονα το μέλλον μας ωθεί σε σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα.

Καταλυτικό ρόλο θα παίξει η δημιουργία, η φαντασία και η αποφασιστικότητα, καθώς θα μας φέρουν πιο κοντά σε επαγγελματικές και προσωπικές φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε.

Ο αυθορμητισμός συναντά την αισιοδοξία και τον δυναμισμό δημιουργώντας το κατάλληλο πλαίσιο πολύπλευρα στην ζωή μας.

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, οι πολλές υποχρεώσεις της ημέρας θα σε αγχώσουν και θα σε αποσυντονίσουν. Φρόντισε να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα που μπορεί να μην τελειώνουν ακόμη, και θα μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας με αποτελεσματικό τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, την σημερινή ημέρα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν το παρελθόν. Δεν πρέπει να βγαίνεις εκτός εαυτού ό,τι και αν γίνει και πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα αποκτήσεις περισσότερη επικοινωνία και θα απολαύσεις τον θαυμασμό του περίγυρου σου. Βάλε νέες, γερές βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια από τρίτους που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση αυτήν η μέρα. Επειδή όμως υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην επικοινωνία με τους γύρω σου και τα λόγια σου να μην γίνονται κατανοητά, προσπάθησε να είσαι σαφής στις κουβέντες σου και μην προσπαθήσεις να μπερδέψεις τους συνομιλητές σου, γιατί στο τέλος εσύ θα είσαι ο ζημιωμένος.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, κάποια γεγονότα σήμερα θα σε ξαφνιάσουν και θα σε κάνουν να τα χάσεις. Μην υποκύψεις σε αυτές τις απρόσμενες εξελίξεις και δείξε λίγη ψυχραιμία. Χρησιμοποίησε το διπλωματικό σου ταλέντο για να τα χειριστείς και να στρέψεις τα γεγονότα προς το συμφέρον σου. Απόφυγε τον εκνευρισμό και τις εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, το Σαββατοκύριακο πλανητικά δεν είναι καλό για το ζώδιό σου και καλό θα ήταν σήμερα να καθυστερήσεις την λήψη σημαντικών αποφάσεων, που αφορούν τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Οι απαιτήσεις των γύρω σου θα είναι μεγάλες και έντονες και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις, για να μην έχεις προβλήματα αργότερα.

ΖΥΓΟΣ

Μέρες επαφών και επικοινωνίας για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, και πρέπει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, ώστε να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου εκ νέου. Μπορείς να μιλήσεις με όποιον θέλεις για διάφορα ζητήματα και θα βρεις μεγάλη κατανόηση. Άλλωστε, χρειάζεσαι λίγη ψυχική συμπαράσταση για όσα σε απασχολούν ώστε να ηρεμήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι κι αν έρθει στο δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου. Να ξέρεις ότι κάποια θέματα που είναι σε στασιμότητα, είναι προσωρινά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, θα κινηθείς σε ικανοποιητικά επίπεδα. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα κι έτσι δεν θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και θα έχεις την τύχη με το μέρος σου για να τα καταφέρεις. Οι κοινωνικές επαφές επίσης ευνοούνται και κάποιες από αυτές θα σε βοηθήσουν με κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου και να μην ξεφεύγεις από τις ιδέες σου, όσο κι αν τρίτα άτομα θα προσπαθήσουν να σου αλλάξουν γνώμη. Από την στιγμή που γνωρίζεις τι είναι αυτό που θες, μπορείς εύκολα να το διεκδικήσεις. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα εισβάλει ένα άτομο που μπορεί να ταράξει τις μεταξύ σας ισορροπίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου. Θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν τόσο, ώστε θα απαλλαγείς από το άγχος που έχεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, τ Σαββατοκύριακο θα προκύπτουν λάθη από τρίτα πρόσωπα και μάλιστα από εκεί που δεν τα περιμένεις… Καλό θα είναι να είσαι σε συνεχή εγρήγορση, για να αποφύγεις τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν. Το μυαλό σου θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση και να μην εμμένεις στις λεπτομέρειες των θεμάτων.

Πηγη: in.gr