Πασχαλινά δώρα για τους αγαπημένους σου, μόνο στο Public!

Η μεγάλη γιορτή του Πάσχα πλησιάζει με…γοργά βήματα και ήδη οι περισσότεροι βρίσκονται σε κλίμα εορταστικό. Μπορεί και το φετινό Πάσχα να έχει τις ιδιαιτερότητές του, σε σύγκριση με ό,τι είχαμε συνηθίσει ως τώρα, αλλά υπάρχει κάτι που δεν αλλάζει ποτέ, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες: η ανάγκη των ανθρώπων να μοιραστούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα όμορφες στιγμές και ακόμα πιο όμορφα δώρα. Και αυτό ακριβώς προσφέρει το Public με την τεράστια ποικιλία εντυπωσιακών πασχαλινών δώρων για κάθε γούστο, κάθε ανάγκη και επιθυμία.

Παιχνίδια, τεχνολογία, βιβλία, λαμπάδες, είναι κάποιες από τις πλέον ενδιαφέρουσες και… hot επιλογές για την εορταστική περίοδο, ιδίως για τον νονό και τη νονά που αναζητούν το κατάλληλο πασχαλινό δώρο για το βαφτιστήρι ή τη βαφτιστήρα τους. Ας δούμε κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Ιδέες δώρων για gamers

Γιορτές χωρίς gaming, απλά δεν είναι γιορτές. Στο Public θα βρείτε χιλιάδες διαθέσιμους τίτλους για όλες τις ηλικίες και τα γούστα.

Ξεκινάμε δυναμικά και ποδοσφαιρικά με Fifa 21 - PS4 Game που επιτρέπει στον gamer να απολαύσει ρεαλιστικά το πάθος του παιχνιδιού, με κάθε λεπτομέρεια και πιστότητα παίκτη. Πάρε μέρος στο UEFA Champions Leaugue ή στο CONMEBOL Libertadores και… γκοοοοολ!

Το Super Mario 3D World + Bowsers Fury της Nintendo προσφέρει μεγάλη ποικιλία από πίστες και διαφορετικούς χαρακτήρες, παλιούς και νέους, καθώς και online λειτουργίες για gaming με φίλους από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, περιέχει και τον τίτλο Bowser's Fury.

Μπες στο σύμπαν του Spider-Man στην εκδοχή τού Μάιλς Μοράλες, καθώς ο νέος ήρωας τελειοποιεί απίστευτες, εκρηκτικές δυνάμεις. Στο Marvel's Spider-Man: Miles Morales - PS5 Game ο ήρωάς σου διαθέτει μοναδικές, βιο-ηλεκτρικές επιθέσεις με δηλητήριο, κρυφή δύναμη καμουφλάζ μαζί με εντυπωσιακά ακροβατικά, gadgets και δεξιότητες του ιστού.

Τέλος, το Xbox Series S, είναι η μικρή, κομψή κονσόλα Xbox επόμενης γενιάς, με κορυφαία χαρακτηριστικά, όπως ταχύτητα και επιδόσεις, σε οικονομική τιμή. Προσφέρει άμεσα βιβλιοθήκη 100+ παιχνιδιών υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων όλων των νέων τίτλων Xbox Game Studios.

Πασχαλινά δώρα για διαβαστερά αγόρια & κορίτσια

Το βιβλίο παραμένει το παντοτινό δώρο, για κάθε ευκαιρία, κάθε στιγμή. Ας δούμε κάποιους ενδιαφέροντες τίτλους πασχαλινών βιβλίων για τα βαφτιστήρια.

Η ιστορία του Πάσχα είναι μια υπέροχη εκδοχή της Καινής Διαθήκης με πολύχρωμες εικόνες και μικρά κείμενα για την ιστορία της Σταύρωσης, της Ανάστασης και της Ανάληψης, που θα μάθει το παιδί γιατί το Πάσχα είναι τόσο σημαντική γιορτή.

Φέτος κάνουμε Πάσχα με την Πέππα και τους φίλους της, σε ένα μοναδικό κυνήγι θησαυρού, όπου κάνουν άνω-κάτω τον κήπο αναζητώντας κρυμμένα σοκολατένια αβγά. Το βιβλίο Πέππα το Γουρουνάκι, Πάσχα με την Πέππα είναι απολαυστικό και προτείνεται για παιδιά 3-6 ετών.

Ο Παπαδιαμάντης μας χάρισε τα πιο όμορφα και αγαπημένα διηγήματα για το Πάσχα, με τα οποία μεγάλωσαν γενιές. Τα Πασχαλινά διηγήματα είναι διασκευασμένα ειδικά για παιδιά σε μια πανέμορφη έκδοση.

Πασχαλινά δώρα τεχνολογίας

Τα προϊόντα τεχνολογίας είναι παντός εποχής, απλά το Πάσχα είναι η ευκαιρία να τα δωρίσουμε σε βαφτιστήρια και αγαπημένα πρόσωπα.

Ένα tablet είναι το ιδανικό δώρο τεχνολογίας για παιδιά και τους ενήλικες. Το νέο Lenovo TAB M10 HD 2nd gen διαθέτει μεγάλη HD IPS οθόνη 10,1’’ για καθαρή εικόνα, επεξεργαστή MediaTek Helio P22T 2,3GHz, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία τεράστιας αυτονομίας 5000 mAh.

Καλός καιρός, άνοιξη, βόλτες… Το Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Electric Scooter 1S είναι ένα κομψό και φορητό ηλεκτρικό σκούτερ, με μινιμαλιστικό και ελαφρύ σχεδιασμό (μόλις 12,5 κιλά) που μπορεί να αναδιπλωθεί σε 3 δευτερόλεπτα για να το πάρεις παντού. Επιπλέον, χάρη στο σύστημα πέδησης και τα ειδικά ελαστικά είναι απόλυτα ασφαλές στον δρόμο.

Λαμπάδες για όλα τα γούστα

Και βέβαια Πάσχα χωρίς λαμπάδα δεν νοείται, όπως και να το κάνουμε. Στο Public θα βρεις τεράστια ποικιλία από παιχνιδολαμπάδες, χειροποίητες παιδικές ή χειροποίητες ενηλίκων για αγόρι, για κορίτσι ή Unisex.

Το φετινό Πάσχα χάρισε πανέμορφα δώρα στο βαφτιστήρι σου και κέρδισε την αγάπη και το χαμόγελό τους!