Το καλοκαίρι είναι εδώ  και η διαδικασίες για την προετοιμασία της πρώτης εμφάνισης στις παραλίες και σε όλες τις καλοκαιρινές μας εξόδους ….επιταχύνονται!

Η Πλαστική χειρουργική προσφέρει την σμίλευση και  γράμμωση που δεν προλαβαίνουμε να αποκτήσουμε αλλιώς…

Η επιθυμία μιας επίπεδης – γραμμωμένης κοιλίας άλλα  και σμιλευμένων γλουτών και σώματος  είναι ο στόχος όλων  των γυναικών και όχι μόνο….  Πολλοί  είναι και  οι άντρες  που επιθυμούν επίπεδη κοιλιά και γραμμωμένους κοιλιακούς, ώστε να δείχνουν πιο αθλητικοί, υγιείς  και όμορφοι.

Ας δούμε τώρα  πως θα  αποκτήσουμε την συνολική εικόνα που ονειρευόμαστε.. απλά, ανώδυνα, άμεσα και με ασφάλεια…..

 

ΓΙΑ ΤΗΝ  ΓΡΑΜΜΩΣΗ …. ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ!!!

 Η μεσοθεραπεία είναι μία εντελώς ανώδυνη τεχνική μέσω της οποίας με πολύ λεπτές βελόνες (μικρότερες από αυτές της ινσουλίνης), εγχέονται διάφορες ουσίες που έχουν λιπολυτική δράση. Σε περίπτωση κυτταρίτιδας χρησιμοποιούνται επιπλέον και ουσίες που απορροφούν και μειώνουν το οίδημα.

 Όπως μας εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Δρ Ιωάννης Λύρας, επειδή η κυτταρίτιδα συχνά συνδέεται με προβλήματα μικροκυκλοφορίας των υγρών, οι ουσίες βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία, προσφέροντας καλύτερη οξυγόνωση στην περιοχή και βελτίωση της λειτουργίας των κυττάρων.

Επίσης, οι ουσίες με λιπολυτική δράση διασπούν τη μεμβράνη των λιποκυττάρων μειώνοντας έτσι την εναπόθεση λίπους στις προβληματικές περιοχές.  Τα αποτελέσματα που παρατηρούνται είναι θεαματικά, μειώνοντας κατά πολλά εκατοστά το πάχος του λιπώδους ιστού, αναζωογονώντας την επιφάνεια του δέρματος. Θα χρειαστούν 2 έως 6 επαναλήψεις ώστε το περισσεύον λίπος και η κυτταρίτιδα  να μειωθούν εντυπωσιακά αυξάνοντας τα κολακευτικά σχόλια όσων σας γνωρίζουν για την νέα σας αδυνατισμένη εμφάνιση. 

 

ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΝΤΕΚΟΛΤΕ….ΑΥΚΗΤΙΚΗ ΜΑΣΤΩΝ!

 

Το πλούσιο στήθος, σύμβολο θηλυκότητας, μητρότητας ερωτισμού, θεωρείται ένα από τα δυνατά ατού της γυναικείας εμφάνισης.  Τώρα κάθε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει το στήθος που ονειρεύεται χάρη στη μέθοδο της προσθετικής.

Τι είναι η προσθετική στήθους;

«Είναι μια μέθοδος με την οποία επιτυγχάνεται η μεγέθυνση ή και η βελτίωση του σχήματος ενός μικρού ή άδειου στήθους.

Πρόκειται για την πιο πολυσυζητημένη επέμβαση στο στήθος, επειδή χαρίζει στη γυναίκα πλούσια σωματικά προσόντα».

Για ποιούς λόγους μπορεί ένα στήθος να είναι μικρό ή άδειο;

«Όταν το άτομο γεννήθηκε με αμαστία ή μικρομαστία, δηλαδή το στήθος δεν αναπτύχθηκε κατά την έλευση της εφηβείας, όταν υπάρχει ανιστομαστία (ένα στήθος μικρό και ένα μεγάλο), ύστερα από 2 ή 3 εγκυμοσύνες ή όταν το άτομο υπέστη υποδόρια μαστεκτομή για προληπτικούς λόγους (εκκένωση των μαστών χωρίς να διαταραχθεί το εξωτερικό περίβλημα, δηλαδή το δέρμα)».

Πότε γίνεται αυτή η επέμβαση και σε ποιές περιπτώσεις;

«Η επέμβαση μπορεί να γίνει σε όλες τις ηλικίες της γυναίκας, απο την εφηβεία ως και μετά την εμμηνόπαυση, εφόσον η γενική υγεία είναι καλή και με την προυπόθεση ότι η γυναίκα θα ενημερωθεί πλήρως για όλες τις παραμέτρους που αφορούν αυτή την επέμβαση (χειρουργική, τεχνική, αναισθησία, υλικά, προέλευση των εμφυτευμάτων και ποιότητά τους)».

 

Ποιά είναι η διαδικασία που ακολουθείται;

«Γίνονται προεγχειρητικές εξετάσεις, ενώ η ενδιαφερόμενη προσκομίζει μια φωτογραφία με ένα γυμνό στήθος της αρεσκείας της και ζητά να αποδώσουμε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα. Αυτό είναι χρήσιμο, γιατί αποφεύγονται οι μετεγχειρητικές διαφορές απόψεων για το αισθητικό πρότυπο του καθενός. Καλό είναι η επιλογή στήθους να γίνεται εντός των φυσιολογικών ορίων και να μην είναι υπερβολική. Ακολουθεί η διαδικασία της επέμβασης στην κλινική, που γίνεται με τοπική αναισθησία και διαρκεί 40 λεπτά, είναι εντελώς ανώδυνη, ενώ κατά τη διάρκειά της το άτομο μπορεί να συμμετάσχει και στην επιλογή τελικού μεγέθους και σχήματος στις συγκεκριμένες στιγμές της επεμβάσεις που γίνονται οι δοκιμές.

            Η τομή μέσα στην οποία τοποθετείται το εμφύτευμα είναι στο κάτω ημιμόριο της  θηλής, γιατί εκεί δεν φαίνεται ποτέ. Στη συνέχεια φεύγει απο την κλινική μετά απο 2 ώρες φορώντας επίδεσμο. Την επόμενη  μέρα τον αφαιρεί και πηγαίνει στην εργασία της φορώντας ένα αθλητικό σουτιέν. Τα ράμματα είναι εσωτερικά και απορροφώνται, οπότε δεν χρειάζεται να κοπούν».

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ   ΣΜΙΛΕΥΣΗ….  ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ !!!

Σύμφωνα με τον Δρ Ιωάννη Λύρα , ανεξάρτητα από το επίπεδο  καλής φυσικής κατάστασης ή των ισορροπημένων διατροφικών συνηθειών, πολλές γυναίκες και  άνδρες  φαίνεται να εμφανίζουν δυσαναλογία στο σώμα λόγω τοπικής εναπόθεσης λίπους.  Τα γνωστά «ψωμάκια» για τις γυναίκες  και το αντιαισθητικό  «σωσίβιο» για τους άνδρες άλλα και σε άλλες περιοχές όπως  κοιλιά, γόνατα κλπ.   Επειδή πολλές φορές για κάποιους , οι στερητικές δίαιτες και η εξαντλητική άσκηση δεν αποδίδει, η πλαστική χειρουργική προσφέρει την εύκολη, γρήγορη , ανώδυνη λύση με θεαματικά αποτελέσματα!!

 Με την λιπογλυπτική λοιπόν….. επιτυγχάνεται η σμίλευση του  περιγράμματος του σώματος. Δηλαδή, με την αφαίρεση τοπικού πάχους το σώμα λεπταίνει  το σχήμα βελτιώνεται  και οι  αναλογίες αποκτούν μία όμορφη και αναλογική εικόνα.

 

 Ο Δρ Ιωάννης Λύρας μας εξηγεί ότι η «προελεύσεως» Βραζιλίας λιποπλαστική-λιπογλυπτική, από την χώρα δηλαδή όπου οι  ψηλοί γλουτοί είναι το σήμα κατατεθέν, είναι μια ανώδυνη επέμβαση που προσφέρει ένα καλλίγραμμο- ψιλόλιγνο σώμα σε μισή ώρα.

Η επέμβαση είναι απλή και θαυματουργή….Η περίσσεια λίπους αφαιρείται οριστικά από τα σημεία που περισσεύει και  που έχουμε προσχεδιάσει. Στη συνέχεια ένα μικρό μέρος αυτού του αφαιρεθέντος λίπους αξιοποιείται προς όφελος του ίδιου ατόμου, αφού, με τη μέθοδο της βραζιλιάνικης λιποπλαστικής μικρές σταγόνες επανατοποθετούνται στις περιοχές όπου υπάρχει «έλλειψη» ή φλοιός πορτοκαλιού από κυτταρίτιδα ή εμβυθίσεις.

Το αυτόλογο λίπος θα συμπεριφερθεί ως το τέλειο δομικό υλικό και η κυτταρίτιδα θα έχει βελτιωθεί κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό. Με τη μέθοδο αυτή ταυτόχρονα  επιτυγχάνεται  η ανόρθωση και αλλαγή σχήματος των γλουτών.  Εξάλλου είναι η μόνη μέθοδος λιπογλυπτικής που επιτυγχάνεται ανόρθωση γλουτών ειδικά στις νέες γυναίκες αλλά και βελτιώνει αισθητά  τη χαλάρωση.

Συνήθως ο περιττός λιπώδης ιστός αφαιρείται από την κοιλιά, τους γλουτούς ή τα γόνατα και χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει πιο αρμονικό σχήμα στο σώμα, το στήθος ή ακόμα και στο  πρόσωπο άλλα και να διορθώσει τις καμπύλες στους γοφούς κάνοντας τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά και λεπτά.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι με  αυτήν την  μεθόδου δεν απαιτείται διανυκτέρευση στην κλινική ενώ πραγματοποιείται με  τοπική αναισθησία  με διάρκεια μόλις μισή ώρα, χωρίς πόνο. Δηλαδή άμεσα, γρήγορα και ανώδυνα!

 

 Ο Δρ Ιωάννης Λύρας έφερε αυτή την πολύ φυσική  μέθοδο σμίλευσης του σώματος στην Ελλάδα όταν επέστρεψε από την Βραζιλία το 1994. Εκτοτε η μέθοδος χρησιμοποιείται με εντυπωσιακά αποτελέσματα σε ολόκληρο το σώμα. Πρόσφατα ο Δρ. Λύρας βασισμένος στην βραζιλιάνικη λιπογλυπτική σχεδίασε τις δικές του νέες μεθόδους 2+2 quadruplane και 2+1 triple plane για συνολική ολιστική σμίλευση σώματος και στήθους σε μία μόνον επέμβαση

Μην διστάσετε να προχωρήσετε σε αυτές τις συνδυαστικές τεχνικές, αφού τα αποτελέσματα θα σας ανταμείψουν και με το παραπάνω….

Τολμήστε το και αναδείξτε την νέα σας εικόνα  αυτό το καλοκαίρι!

www.ioannislyras.gr

 

 

Ευχαριστούμε τον 
Δρ Ιωάννη Λύρα
Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής 
Επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας στην Ελλάδα