Τζούλια Ρόμπερτς και Ρις Γουίδερσπουν ενώνουν τις δυνάμεις τους και μεταφέρουν στην τηλεόραση το τελευταίο μυθιστόρημα της Λάουρα Ντέιβ, συγγραφέα πολλών μπεστσέλερ.

Το τελευταίο μυθιστόρημά της, το οποίο κυκλοφόρησε στις 4 Μαΐου με τίτλο «The Last Thing He Told Me (Το Τελευταίο Πράγμα που Μου Είπε)» θα γίνει μίνι τηλεοπτική σειρά για την Apple TV+, με συμπαραγωγή από την εταιρεία παραγωγών της Τζούλια Ρόμπερτς και την εταιρεία παραγωγών της Ρις Γουίδερσπουν.

Και στην οποία τηλεοπτική σειρά θα πρωταγωνιστεί η ίδια η Τζούλια Ρόμπερτς, εμφανιζόμενη στην οθόνη μετά από τρία χρόνια.

Το ότι προκύπτει τηλεοπτική σειρά από ένα από τα βιβλία της, για τη Λάουρα Ντέιβ «αλήθεια, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Η Red Om Films (η εταιρεία της Τζούλια Ρόμπερτς) και η Hello Sunshine (η εταιρεία της Ρις Γουίδερσπουν) έχουν αναλάβει την παραγωγή της σειράς για την Apple TV και, πραγματικά, είναι οι πιο εκπληκτικοί συνεταίροι. Είναι τόσο υπέροχο να καταφέρνεις να συμμετάσχεις στη δημιουργία μιας δεύτερης ζωής για αυτούς τους χαρακτήρες (του μυθιστορήματός της) που σημαίνουν τόσα πολλά για μένα» είπε η Λάουρα Ντέιβ. Και σε ερώτηση «ποια είναι για εκείνη η ονειρεμένη ομάδα ηθοποιών για τη σειρά» απάντησε: «Η Τζούλια Ρόμπερτς είναι ήδη ένα τέτοιο όνειρο, και ανυπομονώ να δω ποιοι θα υποδυθούν τον Owen και την Bailey».