Για την ύπαρξη εξωγήινων και για τα UFO μίλησε σε συνέντευξή του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα.

«Σε ό,τι αφορά στους εξωγήινους, υπάρχουν κάποια πράγματα που απλά δεν μπορώ να σας πω στον αέρα», είπε στην αρχή αστειευόμενος ο Ομπάμα.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν ανέλαβα, ρώτησα “Υπάρχει κάπου το εργαστήριο που έχουμε τα δείγματα εξωγήινων και τα διαστημόπλοια;”.  Έκαναν μια μικρή έρευνα και η απάντηση ήταν αρνητική», συνέχισε στο ίδιο ύφος. «Αλλά αυτό που είναι αλήθεια- και σοβαρολογώ- είναι πως υπάρχουν καταγραφές και υλικό από αντικείμενα στον ουρανό, που δεν ξέρουμε ακριβώς τι είναι», πρόσθεσε ο Ομπάμα.


«Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πώς κινούνται, την πορεία τους. Δεν είχαν ένα μοτίβο που εξηγείται εύκολα. Άνθρωποι προσπαθούν να το ερευνήσουν και να διαπιστώσουν τίποτα, αλλά δεν έχω κάτι να σας αναφέρω σήμερα», κατέληξε για αυτό το θέμα.

«Η Σάσα και η Μαλία έχουν ακόμη PTSD»


Στη συνέντευξη μεταξύ άλλων ο Μπαράκ Ομπάμα μίλησε για τις δύο κόρες του- Σάσα και Μαλία- και εκτίμησε ότι η εμπειρία τους από τον Λευκό Οίκο πιθανότατα διέγραψε την όποια επιθυμία τους να ασχοληθούν με τα κοινά. «Ήταν έφηβες τις οποίες ακολουθούσε η Μυστική Υπηρεσία όταν έβγαιναν ραντεβού… Ακόμη έχουν PTSD (διαταραχή μετατραυματικού στρες) επειδή τύποι με μικρόφωνα καρπού και γυαλιά τις ακολουθούσαν σε συναυλίες», δήλωσε.

Εξάλλου, υπενθύμισε τη δήλωση της συζύγου του, Μισέλ Ομπάμα, η οποία είχε πει ότι «πρέπει να έχεις μια ανοχή στην ηλιθιότητα και την κακία» για να ασχοληθείς με την πολιτική. Ο πρώην πρόεδρος δήλωσε υπερήφανος για τις κόρες του, που έχουν εξελιχθεί σε «εξαιρετικές νέες γυναίκες» και υπογράμμισε ότι είναι έξυπνες, επιτυχημένες και ευγενικές.

«Δεν έχουν ύφος. Πριν από την προεκλογική εκστρατεία, με τη Μισέλ ανησυχούσαμε αν θα αποκτήσουμε περίεργα παιδιά. Υπάρχουν μπάτλερ στον Λευκό Οίκο, ποιος έχει μπάτλερ;», ανέφερε και εξήγησε πως για να μείνουν προσγειωμένες οι κόρες του ήταν καθοριστικός ο ρόλος της συζύγου του και της πεθεράς του.

«Τους έλεγαν ότι πρέπει να στρώνουν οι ίδιες το κρεβάτι τους, να ξυπνούν μόνες τους», εξήγησε ο Ομπάμα, ενώ θυμήθηκε και μια χαρακτηριστική ατάκα που είπε η πεθερά του στην Σάσα και τη Μαλία, κάποια φορά που παραφέρθηκαν. «Τις κοίταξε και τους είπε “Συνειδητοποιείτε ότι εσείς δεν έχετε πετύχει κάτι. Οι γονείς σας έχουν πετύχει κάποια πράγματα, αλλά εσείς δεν έχει κάνει τίποτα”», περιέγραψε ο πρώην πρόεδρος.