Η WIND πιστεύει στην ισότιμη πρόσβαση στη μάθηση για όλους και το αποδεικνύει έμπρακτα στηρίζοντας το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα», καθώς δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους δικαιούχους μαθητές, σπουδαστές ή φοιτητές να αποκτήσουν tablet έως και 200 ευρώ φθηνότερα σε ένα από τα καταστήματα WIND, εύκολα και γρήγορα!

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, το οποίο επιδοτεί με το ποσό των 200 ευρώ για αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού εργασίας, μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους στο πρόγραμμα, στο δεύτερο κύκλο αιτήσεων μέσω της πλατφόρμας https://digital-access.gov.gr/ από τις 10 Ιουνίου έως τις 30 Ιουλίου.

Η εξαργύρωση των επιταγών στα καταστήματα WIND, μπορεί να πραγματοποιηθεί με δύο τρόπους:

  • Online: Ο δικαιούχος μπορεί να συμπληρώσει τη φόρμα ενδιαφέροντος στο wind.gr και κατόπιν αυτού ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος από το πλησιέστερο κατάστημα WIND να τον καλέσει, ώστε να καταχωρήσουν μαζί την παραγγελία και στη συνέχεια να παραλάβει το tablet της επιλογής του, δωρεάν, στο σπίτι.
  • Σε κατάστημα WIND: Ο δικαιούχος μπορεί να επισκεφθεί με το Voucher το κατάστημα WIND της περιοχής του και να πραγματοποιήσει εκεί απευθείας την αγορά του tablet που επιθυμεί.

Μάθετε περισσότερα εδώ: https://www.wind.gr/psifiaki-merimna/?gclid=EAIaIQobChMI1MqCwbX78AIV2ed3Ch0OjA-hEAAYASAAEgJr4PD_BwE