Με ένα “φρέσκο” fashion event που έλαβε χώρα τη δεύτερη ημέρα του Ιουνίου, η σχεδιάστρια μόδας Όλγα Καραβερβέρη υποδέχθηκε το φετινό καλοκαίρι. Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα με εγκλεισμό και περιοριστικά μέτρα, λόγω covid 19, η δημιουργός όπως και όλοι, ανέπνευσε…οξυγόνο.

Έτσι «γεννήθηκε» η limited edition συλλογή της «Oxygen» μια σειρά από ανάλαφρα μάξι σεμιζιέ φορέματα και καφτάνια, μονόχρωμα στους τόνους του καφέ, του λάδι και της άμμου, αλλά και εμπριμέ. Με προτροπή γνωστών κυριών, από το φιλικό της περιβάλλον η γνωστή σχεδιάστρια οργάνωσε ένα pop up store στο House 124, τον νέο χώρο του Γιώργου Γαλακτερού, στο Χαλάνδρι.

Απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί δίπλα στη πισίνα οι εκλεκτές καλεσμένες θαύμασαν τις δημιουργίες της Όλγας Καραβερβερη και την χειροκρότησαν. Χορηγοί της βραδιάς ήταν τα παπούτσια Migato και τα κομμωτήρια Gino αλλά και οι καραμέλες Λάβδα που τις πρόσφερε η οικοδέσποινα μαζί με ένα αναμνηστικό δώρο σε καθεμία από τις καλεσμένες της.

Το hairstyling των μοντέλων επιμελήθηκε Gino hairandmore by Αλέξανδρος Λιάκος, τα γυαλιά που φόρεσαν τα μοντέλα ήταν από τα Οπτικά Φλεβαράκη, ενώ στα backstage τον οίκο Karaververis στήριξαν με τη βοήθειά τους οι σχολές PANSiK.