Το Fitlab και η ομάδα της Ελένης Πετρουλάκη ξεκίνησαν  την πιο summer συνεργασία με το Tone Gym στο Nikki Beach Resort & Spa Santorini, στο εμβληματικό νησί των Κυκλάδων.

Η Ελένη Πετρουλάκη και η Fitlab ομάδα έχουν συνδυαστεί με θεαματικές αλλαγές στο σώμα μας μέσα από ένα υγιές πρόγραμμα διατροφής και άσκησης. Το Nikki Beach Resort & Spa Santorini από την άλλη αποτελεί έναν life charging προορισμό, όπου o κάθε επισκέπτης χαλαρώνει και απολαμβάνει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του ξενοδοχείου στην μαγευτική Σαντορίνη.

Τι συμβαίνει όμως όταν αυτά τα δύο συνδυάσουν τα οφέλη που μας προσφέρουν; Η άσκηση αποκτάει τον χαρακτήρα της εμπειρίας και η ευεξία που αισθάνεσαι στις καλοκαιρινές διακοπές ή τις μικρές εξορμήσεις δε μένει εκεί, αλλά επιστρέφει μαζί σου στην πόλη!

Το The Wellness Experience by Eleni Petroulaki αποτελεί μία απολαυστική εμπειρία, με εξατομικευμένα προγράμματα στη φύση και καθημερινές εκπλήξεις, αφού κάθε φορά θα είναι ξεχωριστή σαν την κάθε μέρα που απολαμβάνουμε να ζούμε.


Η συγκεκριμένη συνεργασία περιλαμβάνει καινοτόμα προγράμματα όπως Total Body & Mind Makeover, Functional & Hit Workout, Pilates classes, Fitness & Yoga classes από τη master του είδους Νίκη Πετρουλάκη και Personal Training από την Ελένη Πετρουλάκη.

Ο στόχος είναι η έμπνευση και η αλλαγή στη στάση άσκησης-ζωής. Όλα ξεκινούν από το μυαλό, λένε, και καταλήγουν στο σώμα που χρειάζεται δύναμη κι έμπνευση για να λειτουργήσει φυσιολογικά και δυναμικά.