avatar

Σαββατοκύριακο Μαζί
Πένυ Αβραμίδη

Γενέθλια για το πολυτελές Nikki Beach Resort & Spa Santorini με την διάσημη dj Mademoiselle Sabah

Ένα ξεχωριστό event στο νησί του Ηφαιστείου

99

Τα γενέθλια του θα γιορτάσει το  Nikki Beach Resort & Spa Santorini αφού  κλείνει 3 χρόνιας λειτουργίας και ετοιμάζει ένα ξεχωριστό πάρτι. 

Tο Σάββατο στις 7 Αυγούστου 2021 από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα θα ρέει  άφθονη σαμπάνια Perrier Jouët  αλλά και πολλή μουσική από την ταλαντούχο DJ, Mademoiselle Sabah, διάσημη σε όλο ον κόσμο. 


Μια εορταστική επέτειος γεννεθλίων στην ειδυλλιακή Σαντορίνη   που θα κάνει την απόδρασή  σας αξέχαστη. 

Πολυτελής διαμονή

«Αγκαλιάζοντας» μια από τις πιο μαγευτικές παραλίες της Σαντορίνης, το luxury συγκρότημα προσφέρει στους επισκέπτες του 62 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, ένα κομψό beach club, εστιατόρια για απαιτητικούς ουρανίσκους και υπηρεσίες ευεξίας και περιποίησης στο Tone Gym by Eleni Petroulaki & Nikki Spa σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.

Εμπνευσμένο από τα χρώματα, την απλότητα, τη σαγηνευτική ομορφιά της Σαντορίνης και αποπνέοντας μια αίσθηση ανεπιτήδευτης πολυτέλειας, το resort έχει αναδειχθεί σε σημείο αναφοράς με παγκόσμια φήμη καθώς το επιλέγουν εκπρόσωποι του διεθνούς τζετ σετ.


The Wellness Experience by Eleni Petroulaki

Tο Fitlab και η ομάδα της Ελένης Πετρουλάκη ξεκίνησαν  την πιο summer συνεργασία με το Tone Gym στο Nikki Beach Resort & Spa Santorini, στο εμβληματικό νησί των Κυκλάδων.

Η Ελένη Πετρουλάκη και η Fitlab ομάδα έχουν συνδυαστεί με θεαματικές αλλαγές στο σώμα μας μέσα από ένα υγιές πρόγραμμα διατροφής και άσκησης. Το Nikki Beach Resort & Spa Santorini από την άλλη αποτελεί έναν life charging προορισμό, όπου o κάθε επισκέπτης χαλαρώνει και απολαμβάνει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του ξενοδοχείου στην μαγευτική Σαντορίνη.