To reboot της αγαπημένης σειράς Sex and the City βρίσκεται σε ρυθμούς προετοιμασίας με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι φανς είναι πολύ ενθουσιασμένοι αλλά εξίσου ενθουσιασμένοι είναι και οι πρωταγωνιστές Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Κρις Νορθ ή οι τηλεοπτικοί Κάρι Μπράτσο και Mr. Big.

Αν και αρχικά είχε διαρρεύσει πως ο Κρις Νορθ δεν θα είναι στο καστ των νέων επεισοδίων, τα πράγματα φαίνεται να άλλαξαν και ο άνδρας που ταλαιπώρησε συναισθηματικά τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι και πάλι στο πλευρό της ή μάλλον στο κρεβάτι της. Πριν λίγες μέρες ο μοιράστηκε στο Instagram αλλή μια καινούργια από τα γυρίσματα, στην οποία είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι μαζί με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

«Ακριβώς όπως τα παλιά χρόνια!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που κοιτούσε με αγάπη την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η οποία σχολίασε τη φωτογραφία γράφοντας: «Αργήσαμε να ξυπνήσουμε. Ξανά.»
ex_and_the_city

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για τη δεύτερη ανάρτηση που κάνουν οι ηθοποιοί στο Instagram από τα γυρίσματα του Sex and the City που επιστρέφει σύντομα.