H πιο μεγάλη ώρα έφτασε στα playoffs της Super League, με την 8η αγωνιστική να μαγνητίζει το ενδιαφέρον του κόσμου, σ’ ένα ποδοσφαιρικό μενού γεμάτο κρίσιμα ντέρμπι!

 

Η αρχή γίνεται στην Τούμπα (18:30), με τη μονομαχία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αρη. Στο μεγάλο ματς της Θεσσαλονίκης ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από 9 σερί αρνητικά αποτελέσματα, για να σφραγίσει τη 2η θέση της βαθμολογίας. Και παράλληλα να δείξει ότι είναι το αφεντικό της πόλης. Στο 2.05 κοστολογείται ο άσος.

 

Στον Αρη το γόητρο βρίσκεται επίσης στην πρώτη γραμμή, όμως για τους παίκτες του Χερμάν Μπούργος διακυβεύεται και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι «κίτρινοι» φέτος είναι αήττητοι απέναντι στον ΠΑΟΚ με δύο νίκες με σκορ 1-0, μια ισοπαλία με 0-0 και γνωρίζουν ότι με νίκη θα κάνουν άλμα για την έξοδο στην Ευρώπη. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά επιστρέφει με στόχο να πετύχει το πρώτο του γκολ στην άμυνα του ΠΑΟΚ και το σενάριο αυτό βρίσκεται στο 3.80 (anytime scorer).

 

Μια ώρα αργότερα (19:30), η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και η νίκη είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους. Το σύνολο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου είναι το ακλόνητο φαβορί, κάτι που φαίνεται και από τις τιμές νίκης, που κυμαίνονται στο 1.40. Το Combo Bet 1 & over 1,5 γκολ είναι στο 1.67 και μοιάζει αρκετά πιο ελκυστικό.

 

Στην «Ένωση» η κλεψύδρα για να βάλει ευρωπαϊκό κοστούμι αδειάζει και με δεδομένο ότι βρίσκεται στην 5η θέση -ισόβαθμη με τον Αρη- δεν έχει περιθώρια για τρίτη σερί απώλεια. Αναμένεται, λοιπόν, εξ αρχής πίεση και αναζήτηση ενός γρήγορου γκολ στο πρώτο ημίχρονο που θα διώξει την πίεση. Το να μπει τουλάχιστον ένα… τεμάχιο έως το 28ο λεπτό το βρίσκουμε σε απόδοση 2.00.

 

Για όσους δεν θα έχουν χορτάσει μπάλα έως εκείνο το σημείο, η βραδιά θα ολοκληρωθεί με το καλύτερο επιδόρπιο! Συγκεκριμένα, στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το απόλυτο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (21:00).

 

Οι Πειραιώτες πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως  φέτος δεν έχουν νίκη σε «αιώνιο» ντέρμπι. Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει οι παίκτες του να εκπληρώσουν κι αυτόν τον στόχο μπροστά στο ένθερμο κοινό τους. Ο άσος είναι στο 1.96, ενώ το διπλό στο 4.35.

 

Ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε 11 ματς αήττητος και κρατάει στα χέρια του (3ος με 55 βαθμούς) το… εισιτήρια για την Ευρώπη. Η άμυνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία 6 ματς και με 9 under 2,5 γκολ στα τελευταία 10 παιχνίδια, συνδυάζει το επιθυμητό αποτέλεσμα με χαμηλά σκορ. Σε αναμενόμενα χαμηλές τιμές το under 2,5 γκολ στο 1.58.

 

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.