Το Τορίνο θα βρεθεί το Σάββατο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με τη διεξαγωγή του τελικού του 66ου διαγωνισμού της Eurovision. 

 

Η Ελλάδα επιστρέφει στο προσκήνιο με μία πολύ ισχυρή συμμετοχή. Η ομογενής Αμάντα Γεωργιάδη ή αλλιώς Amanda Tennfjord, όπως είναι ευρέως γνωστή, επιλέχθηκε από την επταμελής επιτροπή αξιολόγησης της ΕΡΤ. Το τραγούδι της, «Die Together», γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση από κοινό και κριτικούς και πέρασε σχετικά εύκολα στον τελικό.

 

Η 25χρονη τραγουδίστρια έχει γεννηθεί στα Ιωάννινα, αλλά από πολύ μικρή ηλικία μετακόμισε με τους γονείς της στη Νορβηγία και συγκεκριμένα στο χωριό Τένφιορντ. Η μουσική την κέρδισε από μικρή και έφτασε να εκπροσωπεί την Ελλάδα στον 66ο διαγωνισμό της Eurovision. Να κερδίσει η ελληνική συμμετοχή κοστολογείται στο 51.00, ενώ βγάζοντας εκτός το μεγάλο φαβορί (Ουκρανία), η απόδοση είναι στο 16.00. 

 

Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, αφού διεξάγεται υπό τη σκιά του πολέμου στην Ουκρανία. Αυτός είναι και ο λόγος που οι διοργανωτές απέκλεισαν τη Ρωσία από τη διοργάνωση. Παράλληλα το γεγονός αυτό γιγάντωσε τον φαβοριτισμό του ουκρανικού τραγουδιού.

 

Το τραγούδι «Stefania», που ερμηνεύει το συγκρότημα «Kalush Orchestra» τυγχάνει τρομερής απήχησης στο κοινό. Φιγουράρει ως φαβορί στα προγνωστικά σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες και θεωρείται ότι μόνο με ένα θαύμα θα χάσει την πρώτη θέση. Μετά την ολοκλήρωση των δύο ημιτελικών, η Ουκρανία προσφέρεται στο 1.30 για να κερδίσει το διαγωνισμό.

 

Πολύ υψηλά στις προτιμήσεις του κοινού, αλλά και των κριτικών επιτροπών -αν κι αυτό μένει να αποσαφηνιστεί- είναι επίσης η Σουηδία. Η σκανδιναβική χώρα εκπροσωπείται από την Κορνέλια Τζέικομπς και ερμηνεύει το τραγούδι «Hold me closer». Αν ήταν μόνο στο χέρι του κοινού, ενδεχομένως και η Σουηδία να είχε πάρει ήδη τον τίτλο! Πάντως, με την απόδοση να είναι στο 8.00, η αγορά να κατακτήσει η Σουηδία την πρώτη θέση δείχνει ελκυστική!

 

Μία συμμετοχή που αναμένεται να συζητηθεί είναι αυτή του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Σάμ Ράιντερ ερμηνεύει το «Space Man» και έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, δίνεται στη δεύτερη θέση των προγνωστικών να πάρει τη νίκη στη φετινή Eurovision, με απόδοση 7.00! Αξίζει να σημειωθεί ότι στους δύο τελευταίους διαγωνισμούς (2021, 2019), το Ηνωμένο Βασίλειο τερμάτισε στην τελευταία θέση!

 

Τέλος, μπορείτε να βρείτε μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων που αφορούν τη Eurovision. Ανάμεσά τους ακριβές forecast θέσεων (1-2, 1-2-3), δίδυμο κορυφής, h2h μεταξύ των χωρών, διπλές ευκαιρίες και φυσικά Bet Request!

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.