Ο απόλυτος στοιχηματικός οδηγός για τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης! Η γιορτή του ποδοσφαίρου στο Παρίσι παίζει στη Novibet με 900+ αγορές, ενισχυμένες αποδόσεις και μία τεράστια γκάμα Novi Specials στοιχημάτων!

 

Η Λίβερπουλ θέλει να επιβεβαιώσει με νίκη την εξαιρετική αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε φέτος πάνω στο τερέν και να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά στην ιστορία της. Ο Γιούργκεν Κλοπ, μετά την κατάκτηση του τροπαίου το 2019, είναι αποφασισμένος να ξαναγράψει ιστορία. Η νίκη για το σύνολο του Γερμανού κοστολογείται στο 2.11.

 

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δείχνει πιο πεισμωμένος από ποτέ. Ο Αιγύπτιος στράικερ θέλει να πληγώσει τη Ρεάλ και ο τρόπος να το κάνει είναι σκοράροντας. Το anytime σκόρερ Σαλάχ βρίσκεται σε απόδοση 2.10. Δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι θέλει να πάρει μια άτυπη εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του 2018 στο Κίεβο και τον τραυματισμό στον ώμο νωρίς στο ματς.

 

Οι φίλοι της Λίβερπουλ περιμένουν από τον ηγέτη τους να σηκώσει το βάρος και στα ειδικά στοιχήματα του τελικού υπάρχει πληθώρα αγορών που αφορούν τις ατομικές διακρίσεις του (σουτ on target, ασίστ, γκολ κ.ά.). Ο τελικός θα έχει και ελληνικό χρώμα, αφού ο Κώστας Τσιμίκας έχει την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος Έλληνας που κατακτά το Champions League.

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικεί για 14η φορά στην ιστορίας της το ευρωπαϊκό στέμμα και η νίκη της προσφέρεται σε απόδοση 3.45. Οι Μαδριλένοι με επικές προκρίσεις απέναντι σε Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, απέδειξαν ότι διαθέτουν «μέταλλο νικητή» και έχουν στην κορυφή της επίθεσης ένα παίκτη που τρομάζει τις αντίπαλες άμυνες.

 

Ο λόγος για τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος με 15 γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ της φετινής διοργάνωσης. Μάλιστα, στη φάση των «νοκ άουτ» σκόραρε 10 φορές με δύο χατ τρικ, οδηγώντας τους «μερένχες» στον 17o τελικό της ιστορίας τους. Ο Γάλλος θα βάλει δύσκολα στην άμυνα της Λίβερπουλ και οι αποδόσεις να… ματώσει τα δίχτυα του Άλισον και παράλληλα να οδηγήσει τη ομάδα του στην κούπα είναι δελεαστικές. Στο 2.25 προσφέρεται το anytime scorer, στο 5.00 να ανοίξει το σκορ.

 

Τον γρήγορο ρυθμό που αναμένεται να αποκτήσει ο τελικός, θα κληθεί να ελέγξει ο διαιτητής, Κλεμέντ Τουρπέν. Ο Γάλλος δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη του και σ’ ένα τέτοιο ματς που διακυβεύεται η πιο διάσημη κούπα δεν θα διστάσει να πάει στο VAR είτε για νακυρώσει γκολ (απόδοση 3.00) ή να δείξει κόκκινη κάρτα.

 

Τέλος, ανάμεσα στις 900 προσφερόμενες αγορές γύρω από τον τελικό μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των πρώτων τερμάτων, ενισχυμένες αποδόσεις, αγορές με 0% γκανιότα*, στατιστικές επιλογές (φάουλ, κόρνερ, κάρτες, πέναλτι κ.ά.) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων που αφορούν όλα τα ενδεχόμενα ενός μεγάλου τελικού (παράταση, πέναλτι κ.ά.).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.