1234

Για τις πρώτες βουτιές στη θάλασσα, αλλά και για τις καθημερινές διαδρομές στην πόλη, το αντηλιακό είναι απολύτως απαραίτητο, για να σε προστατεύσει από τα ενοχλητικά καψίματα, αλλά και από τις πιθανές μακροπρόθεσμες βλάβες στον οργανισμό σου.

Την υψηλή ποιότητα των αντηλιακών της Frezyderm την ξέρεις καλά – όπως και την τεράστια ποικιλία τους σε διαφορετικές συνθέσεις και τύπους που καλύπτουν κάθε σου ανάγκη.

Τώρα, συμβαίνει να διατίθενται και σε πολύ συμφέρουσες τιμές στο shopflix.gr, με την έκπτωση να ξεπερνά κατά πολύ το 50% σε ορισμένες περιπτώσεις.

Εκεί βρήκαμε βρεφικά και παιδικά αντηλιακά υψηλής προστασίας, με συνθέσεις που σέβονται το ευαίσθητο δέρμα, αντηλιακά προσώπου με χρώμα για να πεις «αντίο» στο makeup μέχρι το φθινόπωρο, αντηλιακό που επιταχύνει το μαύρισμα, αλλά και αντηλιακά με την καινοτομία Detox Plant Charcoal, που εμφανίζονται μαύρα κατά την εφαρμογή, για να είσαι σίγουρη ότι δεν έχεις αφήσει ακάλυπτο ούτε τετραγωνικό χιλιοστό, κι έπειτα γίνονται αόρατα – ενώ παράλληλα έχουν και ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

Δικά μας αγαπημένα, τα αντηλιακά της σειράς Sun Screen Velvet με τεχνολογία Second Skin και μοναδική καλλυντική συμπεριφορά. Εφαρμόζονται άψογα με ένα άγγιγμα, αφήνουν βελούδινη αίσθηση και ματ όψη στην επιδερμίδα και απαλύνουν την όψη των ρυτίδων – ενώ γίνονται και άριστη βάση για μακιγιάζ, χάρη στη διάφανη, μη λιπαρή υφή τους.

Βρες αυτό που σου ταιριάζει.