Η Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλης, κάνει το ντεμπούτο της στις σελίδες της βρετανικής Vogue.

Καθώς ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 75α γενέθλιά της και αναμένει μια μέρα να πάρει τη θέση της στο πλευρό του πρίγκιπα Κάρολου ως σύζυγος βασιλιά, η δούκισσα της Κορνουάλης αποκαλύπτει τις σκέψεις της για τα πάντα, από το γεγονός ότι βρέθηκε στο στόχαστρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης μέχρι την ηλικία της.
kamila3
«Τα άφησα να έρχονται και να φεύγουν» λέει για τα γενέθλιά της. «Εννοώ ότι θα χαιρόμουν πολύ να γυρίσω το ρολόι πίσω. Όταν φτάνεις σε οποιονδήποτε μεγάλο αριθμό, είτε είναι 30, 50, 70, σκέφτεσαι: «Θεέ μου, είναι τόσο μεγάλη ηλικία». «Ξέρετε, η μητέρα μου πέθανε όταν ήταν 72 ετών, οπότε έχω ζήσει περισσότερο από τη μητέρα μου, κάτι που είναι πολύ περίεργο» πρόσθεσε.
kamila
Κοιτάζοντας πίσω τη φρενίτιδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης γύρω από τη σχέση της με τον πρίγκιπα Κάρολο, είναι εύκολο να ξεχάσει ότι είναι παντρεμένοι εδώ και 25 χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχει ξεχάσει πώς ήταν να βρίσκεται στη μέση ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του 20ου αιώνα.
kamila2
«Δεν είναι εύκολο. Απλά πρέπει να βρεις έναν τρόπο να ζήσεις με αυτό. Σε κανέναν δεν αρέσει να τον κοιτούν συνέχεια και, ξέρεις, να τον επικρίνουν» παραδέχεται. «Αλλά νομίζω ότι στο τέλος, δεν επηρεάζομαι από αυτό και συνεχίζω με αυτό. Πρέπει να συνεχίσεις τη ζωή» ανέφερε στη συνέντευξή της στο τεύχος Ιουλίου της βρετανικής Vogue.