Μια εμβληματική εκδήλωση διοργάνωσε στο Ζάππειο το EAWC (EURO AMERΙCAN WOMEN’S COUNCIL) για τον εορτασμό των 26 χρόνων δράσης του, κυρίως για κοινωφελείς σκοπούς. Το λαμπερό event μεταξύ άλλων περιλάμβανε την απονομή βραβείων «της θεάς Αρτέμιδος», θεσμοθετημένα από τον οργανισμό για να απονέμονται σε διακεκριμένες προσωπικότητες, για την συνολική επαγγελματική τους προσφορά και το κοινωφελές έργο  τους σε παγκόσμια κλίμακα.

Η Πρόεδρος του EAWC για 26 χρόνια, Λούλα Λόη Αλαφογιάννη κατέφθασε στο Ζάππειο συνοδεύοντας την επίτιμη καλεσμένη Congresswoman της Νέας Υόρκης, Carolyn B. Maloney, ιδρύτρια του συμβουλίου για τα Hellenic issues στο Κογκρέσο και υπεύθυνη για την θεσμοθέτηση ψηφίσματος στο Κογκρέσο για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα. Μαζί τους ήρθε η Ντόρα Μπακογιάννη, που ήταν επίσης μια από τις βραβευόμενες της βραδιάς. Ακολούθησε η είσοδος του Δήμαρχου της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, κάτω από την αιγίδα του οποίου βρισκόταν η εκδήλωση του EAWC. 

Φέτος co Chair Woman Ευρώπης για το EAWC διατελεί η Ελληνίδα πολυβραβευμένη δημοσιογράφος-pr woman του Παρισιού και Πρόεδρος της ελληνογαλλικής πολιτιστικής κίνησης Le Soleil Foundation, Άντα Ηλιοπούλου, γνωστή για το τεράστιο πολυετές αφιλοκερδές έργο της υπέρ της Ελλάδας με συνεργασία διάσημων προσωπικοτήτων από όλη την γη. Η Άντα Ηλιοπούλου κατέφθασε στο Ζάππειο συνοδεύοντας τον γιο του Άντονι Κουίν και διάσημο εικαστικό Lorenzo Quinn με την σύζυγό του Τζιοβάνα στην πρώτη κοινή επίσημη δημόσια εμφάνιση του ζεύγους στην χώρα μας.  Μαζί τους και ο στενός συνεργάτης της Άντας Ηλιοπούλου, Stephane Rolland , ένας εκ των 17 επίσημων σχεδιαστών haute couturiers της γης για την Επίσημη Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού. Ο haute couturier Stephane Rolland είναι υπεύθυνος για την παρουσία της Beyonce μπροστά από τη Νίκη της Σαμοθράκης στο βίντεο κλιπ της στο Λούβρο.

Η γνωστή δημοσιογράφος ως  
co Chair woman της βραδιάς υποδέχτηκε όλους τους ξένους καλεσμένους στην είσοδο του Ζαππείου με πιο εντυπωσιακό entrance την πρώτη δημόσια επίσημη εμφάνιση του ποδοσφαιριστή θρύλου Marcelo , που πλέον βρίσκεται στο δυναμικό του Ολυμπιακού, και συνοδευόταν από την διάσημη ηθοποιό σύζυγό του Clarice Alves που φορούσε τουαλέτα Έλληνα Σχεδιαστή. Ακολούθησε ο παραγωγός και σκηνοθέτης της Μόνικα Μπελούτσι, Τομ Βολφ και ο Ελληνοαμερικανός Παντελής Κοντογιάννης-πρωταγωνιστής της ταινίας Πρόμαχος-First Line που γυρίστηκε μέσα στο Μουσείο της Ακρόπολης με θέμα την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.

Κατόπιν έφτασαν στο Ζάππειο η πολυβραβευμένη εικαστικός από τη Νέα Υόρκη
Carole Feuerman με τον σύζυγό της, ο Eric Burdon με την σύζυγό του Μαριάννα Προεστού-Burdon, ο βραβευμένος από την γαλλική κυβέρνηση εικαστικός και φιλόσοφος Jean Noel Chazelle και όλη η ομάδα management του John Malkovich κλπ

Η βραδιά ξεκίνησε με cocktails του One & Only prosecco και οίνους Tatakis κάτω από την μουσική υπόκρουση του γνωστού Dj και παραγωγού Γιάννη Μώμου.  

Την εκδήλωση παρουσίασε η κομψότατη Αντριάνα Παρασκευοπούλου , ντυμένη με μια τουαλέτα haute couture του Stephane Rolland.

Η εκδήλωση άρχισε με τον χαιρετισμό της Congresswoman Carolyn B. Maloney, του Αμερικάνου Πρέσβη George J.Tsunis, του Δήμαρχου της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, της Προέδρου του EAWC Λούλας Λόη Αλαφογιάννη και του συζύγου της και μεγάλου υποστηρικτή της τόσα χρόνια, Πρόεδρο του United Hellenic American National Council, κύριο Γιάννη Αλαφογιάννη. Τη νέα γενιά του οργανισμού αντιπροσώπευσε ο Θάνος Γεωργούντζος.   

Η βράβευση ξεκίνησε:                  

ΒΡΑΒΕΙΟ 1: Congresswoman της Νέας Υόρκης Carolyn B. Maloney

Το πρώτο βραβείο συνολικής προσφοράς δόθηκε στην Congresswoman της Νέας Υόρκης Carolyn B. Maloney, επονομαζόμενη και «Μπουμπουλίνα της Νέας Υόρκης» για τα φιλελληνικά της αισθήματα. Είναι η ιδρύτρια του Hellenic caucus για τα ελληνικά θέματα στο Κογκρέσο καθώς και υπεύθυνη  για την θεσμοθέτηση ψηφίσματος για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα. Το βραβείο της απένειμε ο Δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης και η Πρόεδρος του EAWC , Λούλα Λόη Αλαφογιάννη.

 

ΒΡΑΒΕΙΟ 2 : Ντόρα Μπακογιάννη

Η Ντόρα Μπακογιάννη έλαβε Lifetime Achievement award για την μεγάλη προσφορά της στην πολιτική ζωή της Ελλάδας .Το βραβείο της απένειμε η Congresswoman Carolyn B. Maloney.   

ΒΡΑΒΕΙΟ 3: Βασίλης Αποστολόπουλος

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Κέντρου έλαβε LIFETIME Achievement Award  για την επαγγελματική του πορεία καθώς και την ανθρωπιστική του δράση. Το βραβείο του απένειμε η Congresswoman της Νέας Υόρκης Carolyn B. Maloney

ΒΡΑΒΕΙΟ 4: John Malkovich

Ο John Malkovich είναι ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης ο οποίος τα τελευταία 25 χρόνια έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 70 ταινίες, ενώ έχει λάβει δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ, έλαβε από το EAWC, το Lifetime Achievement award για την σημαντική του καριέρα. Αν και στις 6 Οκτωβρίου είχε πρεμιέρα στο Ηρώδειο, δυστυχώς έχασε την transfer πτήση του και αναγκάστηκε να στείλει βίντεο με ευχαριστήριο μήνυμα από το αεροδρόμιο. Το βραβείο εκ μέρους του Τζον Μάλκοβιτς έλαβε η μάνατζερ του , κυρία Μπάρμπαρα Μπάκιτς και ο Έλληνας παραγωγός του Γιώργος Λυκιαρδόπουλος (Lykofos).

ΒΡΑΒΕΙΟ 5:  Stephane Rolland

Βραβείο συνολικής προσφοράς για την Haute couture έλαβε ο φιλέλληνας  δημιουργός υψηλής ραπτικής,  Stephane Rolland. Το βραβείο του έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη. 

ΒΡΑΒΕΙΟ 6 : Marcelo Vieira

O Marcelo Vieira είναι ένας από τους πιο διάσημους ποδοσφαιριστές του κόσμου που πλέον ανήκει στον Ολυμπιακό και έλαβε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή από τον Βασίλη Αποστολόπουλο.

ΒΡΑΒΕΙΟ 7: Μόνικα Μπελούτσι & Τομ Βολφ  

 Η διάσημη ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι και ο Τομ Βολφ, σκηνοθέτης της παράστασης Maria Callas:  Letters & Memories , producer, συγγραφέας των βιβλίων της Callas και Πρόεδρος του Callas Foundation στο Παρίσι έλαβαν το  βραβείο συνολικής προσφοράς για την επέτειο των 100 χρόνων Μαρία Κάλλας για την παράσταση María Callas: Letters and Memoirs που κάνει αυτή την στιγμή παγκόσμιο τουρ. Η Μόνικα Μπελούτσι έστειλε βίντεο με ευχαριστήριο μήνυμα γιατί οι υποχρεώσεις της δεν της επέτρεψαν να έρθει στην Αθήνα. Όμως, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους καλεσμένους αφού ειδικά για την βραδιά προβλήθηκε σε αποκλειστικότητα ένα μικρό μέρος του ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε από τον Τομ Βολφ σε συμπαραγωγή του Γιάννη Δημολίτσα. To ντοκιμαντέρ γυρίστηκε κατά την διάρκεια του παγκόσμιου τουρ και κυρίως στις παραστάσεις στο Ηρώδειο και θα παρουσιαστεί το 2023.

 Και για τους δυο παρέλαβε το βραβείο συνολικής προσφοράς «100 χρόνια Μαρία Κάλλας»,  ο σκηνοθέτης, παραγωγός , συγγραφέας και Πρόεδρος του Callas Foundation Παρισιού, Τομ Βολφ.

801527
801589
801518__1_
801520__2_
801511__1_
801512
801500
801508
801492
801489__1_
801485
801482
801475__1_
801473__3_
1
______

Το βραβείο τους απένειμε ο Χρήστος Σούλης,  Τομεάρχης Περιβάλλοντος Νέας Δημοκρατίας-Τέως Τομεάρχης Πολιτισμού Νέας Δημοκρατίας.

ΒΡΑΒΕΙΟ 8: ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο σημαντικός δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου έλαβε βραβείο συνολικής προσφοράς για τα 40 χρόνια δυναμικής καριέρας του στην ελληνική δημοσιογραφία. Το βραβείο του απένειμε η Congresswoman της Νέας Υόρκης, Carolyn B. Maloney.  

ΒΡΑΒΕΙΟ 9:  Theo Alexander

O ελληνικής καταγωγής Χολιγουντιανός ηθοποιός Theo Alexander βραβεύτηκε με το βραβείο του πιο επιδραστικού ηθοποιού της γενιάς του.  Ο Theo Alexander           (Θοδωρής Ζουμπουλίδης) έγινε διάσημος με το super hit True Blood στην Αμερική. Η παγκόσμια φήμη και αναγνώριση ήρθε όταν συμπρωταγωνίστησε στην τρίτη σεζόν του True Blood ως ο αγαπημένος χαρακτήρας του Talbot. Ο Τάλμποτ ψηφίστηκε από τους New York Times μέσα στους 10 καλύτερους χαρακτήρες εκείνης της σεζόν στην τηλεόραση. Το βραβείο του απένειμε ο Παύλος Ευθυμίου, Γενικός Διευθυντής της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε) και συνιδιοκτήτης του  Fortune Greece.

ΒΡΑΒΕΙΟ 10: YIN LONG

Με καταγωγή από την Κίνα, η Yin Long είναι επιχειρηματίας και οικονομική σύμβουλος των μεγαλύτερων εταιριών του κόσμου και έλαβε το βραβείο για την συνολική της προσφορά.

Την βράβευσε η κυρία Μπόνι Τσερμπόφσκι από το Μεξικό, executive member του Ευρω Αμερικανικού Συμβούλιο Γυναικών. 

ΒΡΑΒΕΙΟ 11: LORENZO QUINN 

 Ο γιός του Άντονι Κουιν και διάσημος εικαστικός, Lorenzo Quinn  είναι γνωστός για την μεγάλη του συμβολή με έργα τέχνης που προωθούν την προστασία του περιβάλλοντος, τον ανθρωπισμό και κυρίως την ελευθερία και την αναγέννηση. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά του έργα ήταν τα χέρια που στηρίζουν ένα palazzo στην Βενετία καθώς και το πρώτο installation που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Αίγυπτο, στις Πυραμίδες με τίτλο Together.   

Ο Lorenzo Quinn έλαβε δύο βραβεία. Το βραβείο «συνολικής προσφοράς για την Τέχνη υπέρ του περιβάλλοντος και του ανθρωπισμού» από το EAWC και την απονομή έκανε η Ειρήνη Νταϊφά , Αντιδήμαρχος Πολιτισμού στον Δήμο Πειραιά. Και το δεύτερο βραβείο απένειμε η Egypt Air , μέσω της διευθύντριας, κυρίας Ingi Abdelsalam. Το βραβείο αφορούσε την μεγάλη πολιτιστική συμβολή του Lorenzo Quinn για τις Πυραμίδες της Αιγύπτου.    

ΒΡΑΒΕΙΟ 12:  Βασίλης Γεωργούντζος

Ο Βασίλης Γεωργούτζος είναι συντονιστής Διευθυντής του τμήματος ακτινοδιαγνωστικής και απεικόνισης μαστού του Γενικού νοσοκομείου Αθηνών Γεώργιος Γεννηματάς και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας και  έλαβε βραβείο για τη συνολική του προσφορά στην Ιατρική και κυρίως για την πρόληψη του καρκίνου.

Το βραβείο απένειμε η Congresswoman Carolyn B.Maloney

ΒΡΑΒΕΙΟ 13:  Αντώνης Βεϊζής

Αμερικάνος επιχειρηματίας και έλαβε βραβείο συνολικής προσφοράς στον τομέα της επιχειρηματικότητας .

Το βραβείο του απένειμε ο κύριος Κωνσταντίνος Κουτσούκος, Πρόεδρος της Ελληνικής  Ένωσης  Αυτοκινητοδρόμων-Hellastron και διευθύνων Σύμβουλος της  Εγνατίας Οδού

ΒΡΑΒΕΙΟ 14: Ελένη Γαλάνη

Η Ελένη Γαλάνη είναι  ογκολόγος, παθολόγοςκαι βραβεύτηκε για τη συνολική της προσφορά στην ιατρική.

Το βραβείο απονέμει η κα, Terry Neese και η Πρόεδρος του EAWC Λούλα Λόη Αλαφογιάννη.

ΒΡΑΒΕΙΟ 15 : Paulo Coelho

Ο διάσημος συγγραφέας Paulo Coelho βραβεύτηκε για το βιβλίο του «Τα χειρόγραφα της Άκρα». Το βραβείο του έλαβε η εκδότρια του Οίκου Λιβάνη, κα Γιώτα Λιβάνη

ΒΡΑΒΕΙΟ 16: ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ

Ο Γιώργος Αλεξανδράτος, Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά δραστηριοποιείται στον χώρο της ναυτιλίας. Είναι διευθυντής της Apollonia Lines SA, η οποία ιδρύθηκε το 1974 από τον πατέρα του, Σπύρο. Από το 2018 και μέχρι σήμερα διατελεί Αντιπρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, διατηρώντας παράλληλα, από το 2015, τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων. Επιπρόσθετα, τον Ιούλιο του 2022 ανέλαβε την Προεδρία της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς και του ταμία της Ένωσις Ελλήνων Επιχειρηματιών. Το βραβείο για την «Εξωστρέφεια της ναυτιλίας» απένειμε η Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Μαρία Κουρή 

ΒΡΑΒΕΙΟ 17: Ιωάννης Παραλίκας

Ο Ιωάννης Παραλίκας είναι καρδιοχειρουργός και βραβεύτηκε για τη συνολική του προσφορά στην Ιατρική.

Το βραβείο του απένειμε η κυρία Νικολέττα Τσιτσανούδη, Μέλος του Δ.Σ. του EAWC.

ΒΡΑΒΕΙΟ 18: ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ  

Ο Μάριος Φραγκούλης, τενόρος διεθνούς φήμης έλαβε βραβείο συνολικής προσφοράς για την όπερα. Την απονομή έκανε η Congresswoman Carolyn B.Maloney.

ΒΡΑΒΕΙΟ 19: Carole Feuerman

Η πολυβραβευμένη Αμερικανή εικαστικός και μεγάλη φιλελληνίδα Carole Feuerman είναι διάσημη Γλύπτρια που θεωρείται η μητέρα του υπερρεαλισμού αφού συγκαταλέγεται μέσα στις 3 γυναίκες που άνοιξαν αυτό το κεφάλαιο στην τέχνη παγκοσμίως. Έλαβε βραβείο συνολικής προσφοράς για την τέχνη. Το βραβείο απένειμε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος.


801469__2_
801467
801463
801466
801458
801453__2_
801448__2_
801446__1_
801439
801441
801431
801421__1_
801436__1_
801424
801416
801407

ΒΡΑΒΕΙΟ 20: Jorge Cohen Cherbowski

Είναι business development στο Americas Head στη Google και έλαβε βραβείο συνολικής προσφοράς. Τον βράβευσε η Terry Neese, εexecutive member του EAWC.

ΒΡΑΒΕΙΟ 21: Eric Burdon

Ο Eric Burdon θεωρείται ο θρύλος της μουσικής και είναι μέχρι σήμερα από τους πιο διάσημους ροκ καλλιτέχνες , με διαχρονικές επιτυχίες από το συγκρότημα The animals έως την ατομική του καριέρα σήμερα. Τα πιο γνωστά του hits δεν ξεπεράστηκαν ποτέ. Το πιο διάσημο από αυτά είναι το Don’t let me be misunderstood. Ο βασιλιάς του ροκ και μεγάλος φιλέλληνας που παντρεύτηκε Ελληνίδα και ζει στην Ελλάδα, έλαβε  βραβείο συνολικής προσφοράς για τη μουσική του που ενέπνευσε εκατομμύρια κόσμο. Το βραβείο απένειμε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος.

ΒΡΑΒΕΙΟ 22: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ  

Ο Παντελής Κοντογιάννης έλαβε το βραβείο συνολικής προσφοράς για  την Χολιγουντιανή ελληνοαμερικανικής παραγωγής ταινία Promahos -First Line (NETFLIX), που γυρίστηκε μέσα στο Μουσείο της Ακρόπολης για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα και ήταν βασισμένη στην δίκη που κινητοποίησε η Αλαμουντίν. Ο ίδιος εγκατέλειψε τότε την καριέρα του ως δικηγόρος στην Wall Street για να αφοσιωθεί στην επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα μέσα από το τουρ αυτής ταινίας.

Την απονομή έκανε η Congresswoman Carolyn B.Maloney που νομοθέτησε το ψήφισμα  στο Κογκρέσο για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Αθήνα.

ΒΡΑΒΕΙΟ 23: Cesario Melantonio Neto  

Ο Cesario Melantonio Neto  είναι πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Βραζιλίας. Έχει διατελέσει Πρέσβης στην Ελλάδα και εντριφεί στην πολιτική ζωή της Βραζιλίας. Έλαβε το Βραβείο Συνολικής προσφοράς για την συνεισφορά του στις καλές σχέσεις Ελλάδας- Βραζιλίας. Την απονομή έκανε η δημοσιογράφος του CNN Νατάσσα Σπαγαδώρου του CNN.gr

ΒΡΑΒΕΙΟ 24: Γιώργος Καραγιάννης

Ο Γιώργος Καραγιάννης είναι ο πιο διάσημος ιδιοκτήτης small luxury hotel , τα πολυβραβευμένα Astra στην Σαντορίνη. Έλαβε το βραβείο Award Gold Excellence in Small Luxury hotels 2022. Την απονομή έκανε η Αντιπρόεδρος του Ζαππείου , η κυρία Μαριάνθη Καφετζή.

ΒΡΑΒΕΙΟ 26: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΕΛΗΣ

Ο καθηγητής στο τμήμα πληροφορικής και τηλεματικής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών βραβεύθηκε για την συνολική του προσφορά. Την απονομή έκανε η  Νικολέττα Τσιτσανούδη. 

ΒΡΑΒΕΙΟ 27: Εκπαιδευτήρια Γείτονα

Βραβείο συνολικής προσφοράς για την Εκπαίδευση έλαβαν τα  Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ – Βάρη. Παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα Αλέξανδρος Αποστόλου. Το βραβείο απένειμε η Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Μαρία Κουρή 

ΒΡΑΒΕΙΟ 28 : Μαρίνα Λέτσιου

Η Μαρίνα Λέτσιου , είναι μάνατζερ της εταιρίας αυτοκινήτων Κία και έλαβε βραβείο συνολικής προσφοράς για την επιχειρηματικότητα. Την βράβευσε η Πρόεδρος του EAWC , Λούλα Λόη-Αλαφογιάννη 

ΒΡΑΒΕΙΟ 29 :Γιώργος Αράπης.

Βραβείο Ανακύκλωσης από το EAWC παρέλαβε ο Γιώργος Αράπης, ιδιοκτήτης και Γενικός Διευθυντής επικοινωνίας της Recycom. Το βραβείο του απένειμε ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς. Ο Δήμος αναδείχτηκε πρώτος στην Ελλάδα στην Ανακύκλωση βιοαποβλήτων και δεύτερος στην Ελλάδα στην ανακύκλωση.

ΒΡΑΒΕΙΟ 30: Κατερίνα Βελλίδη.   

Το EAWC έδωσε βραβείο στην μνήμη της Κατερίνας Βελλίδη- πρώην ιδιοκτήτρια των εφημερίδων Μακεδονία και Θεσσαλονίκη. Το  βραβείο του απένειμε ο κύριος Κωνσταντίνος Κουτσούκος, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης  Αυτοκινητοδρόμων-Hellastron και διευθύνων Σύμβουλος της  Εγνατίας Οδού

Όταν τελείωσε η απονομή μια  πολυόροφη τούρτα από το FRESH γεμάτη ελληνικές και αμερικάνικες σημαίες έφτασε στο stage  για τον εορτασμό των 26 χρόνων του EAWC. Όλες κυρίες του executive board ανέβηκαν στο stage και κόψαν την τούρτα καθώς ακουγόταν το happy birthday.   

Μετά την λήξη της εκδήλωσης ακολούθησε για όλους τους ξένους μια  εβδομάδα ξεναγήσεων στην Ακροκόρινθο, στην  Ακρόπολη, στο Μουσείο Ακρόπολης, στο Σούνιο στο Ναό του Ποσειδώνα  και στην Ελληνική Βουλή κλπ 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους χορηγούς της εκδήλωσης: ST. GEORGE LYCABETTUS. ATHENS CAPITAL, THEOXENIA PALACE,  VIVIFY για την περιποίηση και ομορφιά  των καλεσμένων, CHIC Greek gifts για τα δώρα που έβρισκαν  οι καλεσμένοι καθημερινά στα δωμάτια τους, EGYPT AIR, ζαχαροπλαστεία FRESH,  οίνοι TATAKIS, οίνοι Winelife, One & Only prosecco, LE SOLEIL FOUNDATION, SPANOS, RAMADA, Casino Loutrakiou, WYNDHAM, MASTER FOLD, EL GRECO TOURS, Cosmos Café, MC GROUP, Nationale piloti, Comer Groups hotels


801409
801403
801405
801402
801399
1X8A6559__91_