Οι εποχές που χρειαζόσουν… φαραωνικό προϋπολογισμό για να αποκτήσεις κινητό που να ενσωματώνει προηγμένες τεχνολογίες έχουν περάσει προ πολλού. Και ο κινεζικός κολοσσός της Xiaomi, με τις οικονομικές και υπερσύγχρονες συσκευές του έχει παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτή την εξέλιξη. Επομένως, αν τυχαίνει να αναζητάς μια ποιοτική mid-range συσκευή σε χαμηλή τιμή, πιθανότατα στις δικές της συσκευές είναι που θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Για να σε βοηθήσουμε στην επιλογή σου, ξεχωρίσαμε τρία από τα πιο value for money κινητά της Xiaomi που θα βρεις αυτή τη στιγμή στην αγορά, από την τεράστια ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε smartphones και είδη τεχνολογίας σε συμφέρουσες τιμές. Έτσι, μπορείς να αποκτήσεις με ακόμη χαμηλότερο κόστος τη νέα σου συσκευή και να την παραλάβεις άμεσα στην πόρτα σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, χάρη στις εγγυημένα έγκαιρες παραδόσεις της πλατφόρμας.

Θέλεις ένα ακόμη tip; Σε περίπτωση που θέλεις να συνοδεύσεις το νέο σου κινητό και με κάποια προστατευτική θήκη, τζαμάκι ή άλλο αξεσουάρ, τσέκαρε την υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ. Επιλέγοντάς τη, θα παραλάβεις ολόκληρη την παραγγελία σου σε μια αποστολή, για να μπορέσεις να κρατήσεις ασφαλές το νέο σου smartphone από την πρώτη μέρα.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6GB 64GB: Η διαχρονική αξία

Δυο χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, παραμένει μια από τις αγαπημένες μας επιλογές, έχοντας αποδείξει τόσο την αξία όσο και την αξιοπιστία του, αφού πολλοί από τους κατόχους του το χρησιμοποιούν με την ίδια χαρά από το 2020 μέχρι και σήμερα.
xiaomi-redmi-note-9-pro

Τετραπλή κάμερα AI με αισθητήρα 64MP εξασφαλίζει καθαρές φωτογραφίες και βίντεο, ο επεξεργαστής Snapdragon 720G της Qualcomm με τους οκτώ πυρήνες παραμένει ακμαίος, ενώ τα 6GB RAM σου εξασφαλίζουν multitasking χωρίς κολλήματα. Γενικώς, αρκεί να δώσεις λίγη σημαία στην ποιότητα του σχεδιασμού και των υλικών του, για να αντιληφθείς ότι η Xiaomi έχει φροντίσει ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια της οικονομικής συσκευής με τα flagship χαρακτηριστικά. Δικό μας αγαπημένο στοιχείο, πάντως, είναι σταθερά η ανθεκτικότητα της μπαταρίας του, που δεν το βάζει κάτω με τίποτα.

Κύρια χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM: 6 GB
Επεξεργαστής: Snapdragon 720G
Μέγεθος Οθόνης: 6.67″
Κύρια Κάμερα: Macro 5MP, Αισθητήρας Βάθους 2MP, Ευρυγώνιος 64MP, Υπερευρυγώνιος 8MP
Selfie Κάμερα: Ευρυγώνιος 16MP

Αγόρασέ το από 249,90€.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro NFC 6GB 64GB: Για τον ερασιτέχνη φωτογράφο

Θέλεις ακόμη πιο ευκρινείς φωτογραφίες; Η απίθανη κάμερα του Xiaomi Redmi Note 10 Pro θα σου τις εξασφαλίσει, με τα 108MP της, αλλά και το διπλό εγγενές ISO, το υψηλότερο δυναμικό εύρος, τον επαγγελματικό έλεγχο θορύβου και το Night Mode 2.0 για άψογες εικόνες ανεξάρτητα από τα επίπεδα φωτισμού.

xiaomi-redmi-note-10-pro

Στα πολύ μεγάλα συν και το NFC που θα αλλάξει για πάντα τις συναλλαγές σου, αλλά και η εκπληκτική AMOLED οθόνη των 6,67 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής στα 240Hz που θα σου δώσει και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο gaming. Αναβάθμιση θα δεις και στις επιδόσεις του κινητού σου ευρύτερα, αφού «φοράει» τον προηγμένο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 732G που εγγυάται ταχύτητα.

Κύρια χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM: 6 GB
Επεξεργαστής: Snapdragon 732G
Μέγεθος Οθόνης: 6.67″
Κύρια Κάμερα: Macro 5MP, Αισθητήρας Βάθους 2MP, Ευρυγώνιος 108MP, Υπερευρυγώνιος 8MP
Selfie Κάμερα: Κανονικός φακός 16MP

Αγόρασέ το από 235€.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 6GB 128GB: Ταχύτητες που δεν έχεις συνηθίσει

Μήπως ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τον κόσμο του 5G; Η Xiaomi πιστεύει πως ναι, και σου δίνει την ευκαιρία να το κάνεις μεταξύ άλλων και με το εξαιρετικό Redmi Note 11 Pro, που συνδυάζει άψογα δύναμη και εμφάνιση.
xiaomi-redmi-note-11-pro__1_

Ο επεξεργαστής Snapdragon 695 αναλαμβάνει να κάνει το multitasking και το gaming… παιχνιδάκι, ενώ η μεγάλη AMOLED οθόνη με τον ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz μπορεί να φιλοξενήσει το καθημερινό scrolling αλλά και τα επεισόδια της αγαπημένης σου σειράς με την ίδια ευκολία. Κύρια κάμερα και κάμερα selfie προσφέρουν λήψεις επαγγελματικού επιπέδου και η μπαταρία των 5000mAh θα σε κάνει να ξεχάσεις το άγχος της φόρτισης.

Κύρια χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM: 6 GB
Επεξεργαστής: Snapdragon 695
Μέγεθος Οθόνης: 6.67″
Κύρια Κάμερα: Macro 2MP, Ευρυγώνιος 108MP, Υπερευρυγώνιος 8MP
Selfie Κάμερα: Ευρυγώνιος 16MP

Αγόρασέ το από 270,90€.